Silk falan alınmıyor, İtem Mall yok. Bu demek oluyor ki ne pre var, ne sincap var, ne damage scroll 'lar var, ne reserve scroll var, ne global var Ohhhh daha ne olsun ki en iyisi, itemlerini en sağlam yapan kral olur direkt.Calimero demiş ki:İndiği vakit ben de geliyorum, can sıkıntısından farklı tatları deneyelim. Silk falan nerden alınıyor?
Nasıl yani yaa? Bari pet alabilseydik.Toxicated demiş ki:Silk falan alınmıyor, İtem Mall yok. Bu demek oluyor ki ne pre var, ne sincap var, ne damage scroll 'lar var, ne reserve scroll var, ne global var Ohhhh daha ne olsun ki en iyisi, itemlerini en sağlam yapan kral olur direkt.Calimero demiş ki:İndiği vakit ben de geliyorum, can sıkıntısından farklı tatları deneyelim. Silk falan nerden alınıyor?
Evet Gerek yok.Calimero demiş ki:Normal nick aldığımız zaman pm falan atabiliyoruz di mi Rusça ekran klavyesine gerek yok?
bende gelicem az sonra aa'ya hangisine pm atiyim abi?Leetnock demiş ki:Evet Gerek yok.Calimero demiş ki:Normal nick aldığımız zaman pm falan atabiliyoruz di mi Rusça ekran klavyesine gerek yok?
Diğer karakterimin adı : ê__ê
Kullanılıyor.ImmorTaLGoD demiş ki:İndirmeye başlayacam ama , pm atarken falanda mı tr-eng harfleri kullanılmıyor?