okan bn parayı dün yatırmıştım bugün başlamak istiyorm kasmaya 3 aylık istiyodum öm attım bi bakarmsn

arkadaşım ayrıcalıkmı yapıyosunuz sabahtan beri pm atıyorum bilgileri istedin onu da kaç kere yolladım biz cvp beklerken sbot alımı kapanmış nasıl iş yapıyorsunuz yaff . şimdi pm atıyorum yolladığım msj gitmiyo bile doru düzgün yapmıcaksanız bu işi milleti kandırmayın s bot satışlarımız var diye.
2 gündür bi sbot u yollayamadınız bana hayret bi olay:@

sbot açık yazıyor ama malesef sitede bugün eminimdir parayı ilk yatıran bendirim ama hala evt sbot alım açık diye bir cvp gelmedi extraloob sabah 1 gibi bir msj attı şuan salı günü yeni cliend sorun var vs. denildi ama düzeltildiyse ona göre davranalım bizde :S

salihtr demiş ki:
arkadaşım ayrıcalıkmı yapıyosunuz sabahtan beri pm atıyorum bilgileri istedin onu da kaç kere yolladım biz cvp beklerken sbot alımı kapanmış nasıl iş yapıyorsunuz yaff . şimdi pm atıyorum yolladığım msj gitmiyo bile doru düzgün yapmıcaksanız bu işi milleti kandırmayın s bot satışlarımız var diye.
2 gündür bi sbot u yollayamadınız bana hayret bi olay:@

aynn kardeşim madem kapalı global konu da AÇIK yazan yer KAPALI olsaydı ben açık diye para yatırdım yoksa niye para yatırim ki :|

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
kemalist sen paranı kaç gün önce yatırdın ve abi almıyor dedin şimdi söylediklerin çok komik :D

sbot satışları kapalıdır açılana kadar herkes bekleyecek beklemem diyen varsa ödemesi geri iade edilir.

kapatmış sbot satışları şansa bak be yaf 3 güncük acılırmı be ya
tamda parayı yatırdık :S

kapaLı YAzIn gaRi :byes:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sbot satışları kapalıdır açılana kadar herkes bekleyecek beklemem diyen varsa ödemesi geri iade edilir.

garip_avci demiş ki:
peki ne zaman başlar tahminen?

sadece aracılık yapıyorlar site ile herhangi bir resmi bağlantıları sanırsam yok yani bilmeleri biraz zor inş. en kısa sürede sorun gider sbotun nimetlerinden bizde faydalanırız :roll:

constantine

Gözlemliyorum
Marlboro demiş ki:

Arkadaşım aynı durum bendede oldu ama nasip değilmiş. Ama şuda bir gerçek ki açılır açılmaz ilk sizlerin Sbotları alıp sizlere verilecektir. Ben Okan Beye buradan teşekkür etmek istiyorum elinden geldiği kadar hızlı bir şekilde alıp vermeye çalışıyor. Bazen bu durumlar ile malesef karşılaşılaşabiliyoruz. Ne demiş Atalarımız Sabreden Derviş Muradına Erermiş. Ama inan ki Bu Sbotu Aldığına pişman olmıyacaksın. Teşekkürler..

dogusnet demiş ki:
Marlboro demiş ki:

Arkadaşım aynı durum bendede oldu ama nasip değilmiş. Ama şuda bir gerçek ki açılır açılmaz ilk sizlerin Sbotları alıp sizlere verilecektir. Ben Okan Beye buradan teşekkür etmek istiyorum elinden geldiği kadar hızlı bir şekilde alıp vermeye çalışıyor. Bazen bu durumlar ile malesef karşılaşılaşabiliyoruz. Ne demiş Atalarımız Sabreden Derviş Muradına Erermiş. Ama inan ki Bu Sbotu Aldığına pişman olmıyacaksın. Teşekkürler..
yok ben biliyorum daha öncede aldım gene burdan okan hoca sagolsun benim şüpem yok yani :D
sen gönlünü ferah tut müdürüm :D

kusura bakmayın sinirlendim biraz sert çıkış yapmış olabilirim ama hak verin bugün sabahtan beri evde mesj bekledim işlerim vardı çıkamadım ,okan beyle taa perşembe yada cuma idi o günden beri yazışıyorum 3 4 kere para yatırma bilgilerini isteti yani biraz dikkatsizlik bu bence, neyse olan oldu madem aldığıma pişman olucam almayalım ozaman Soft Mod a devam,burdan yazıyım bari yolladıım para ile İsrobot kredisi yollayı ver mesj larıma cvp vermiyon :)

ilgilendiğiniz için teşekkür.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
kuzum sen öyle diyorsun da senin bilgilerini verdi birisi sbot istedi seninle neler uğraşıyorum ben bir de bilgileri tekrar istediğim için suçlu oluyorum yazıklar olsun sana salihtr başka da birşey demiyorum !

BeyLer Burda Tek Size Çalışmıyor Extraloob Bunu BiLin Burda BinLerce Üye Var Tek Bana Çalışacak Gibi Bir Şey Düşünüyorsanız Almayın Hiç Bir Şey :wink1:

dostum ben sana sabah isteğimi belirttim dimi sende bilgileri 4 . kez sanırım tekrar istedin bende verdim ve ozaman sbot alımı açıktı, igdaşa gitmem gerekiyodu bugün oturdum pc başında akşama kadar senden mjs bekledim ve bi cvp gelmedi sence sinirlenmekte haklı değilmiyim

yazıklar olsun diyosun bana bide , ewet yazıklar olsun bana kek gibi akşama kadar bot bekledim kurup dışarı çıkıcam diye :)

ayrıca bi tek bana çalışsın gibi bi bencil düşüncede geçmedi aklımdan sadece benden bilgileri istedi hemen anında yolladım bi bakıp cvp verebilirdi bana neyse sağlık olsun bu kadar bi tepkim olması gayet nrmal ama ( yazıklar olsun ) lafı hiç hoş olmadı.

Yukarı Alt