okan bn parayı dün yatırmıştım bugün başlamak istiyorm kasmaya 3 aylık istiyodum öm attım bi bakarmsn
salihtr demiş ki:arkadaşım ayrıcalıkmı yapıyosunuz sabahtan beri pm atıyorum bilgileri istedin onu da kaç kere yolladım biz cvp beklerken sbot alımı kapanmış nasıl iş yapıyorsunuz yaff . şimdi pm atıyorum yolladığım msj gitmiyo bile doru düzgün yapmıcaksanız bu işi milleti kandırmayın s bot satışlarımız var diye.
2 gündür bi sbot u yollayamadınız bana hayret bi olay:@
garip_avci demiş ki:peki ne zaman başlar tahminen?
Arkadaşım aynı durum bendede oldu ama nasip değilmiş. Ama şuda bir gerçek ki açılır açılmaz ilk sizlerin Sbotları alıp sizlere verilecektir. Ben Okan Beye buradan teşekkür etmek istiyorum elinden geldiği kadar hızlı bir şekilde alıp vermeye çalışıyor. Bazen bu durumlar ile malesef karşılaşılaşabiliyoruz. Ne demiş Atalarımız Sabreden Derviş Muradına Erermiş. Ama inan ki Bu Sbotu Aldığına pişman olmıyacaksın. Teşekkürler..Marlboro demiş ki:kapatmış sbot satışları şansa bak be yaf 3 güncük acılırmı be ya
tamda parayı yatırdık :S
kapaLı YAzIn gaRi
yok ben biliyorum daha öncede aldım gene burdan okan hoca sagolsun benim şüpem yok yanidogusnet demiş ki:Arkadaşım aynı durum bendede oldu ama nasip değilmiş. Ama şuda bir gerçek ki açılır açılmaz ilk sizlerin Sbotları alıp sizlere verilecektir. Ben Okan Beye buradan teşekkür etmek istiyorum elinden geldiği kadar hızlı bir şekilde alıp vermeye çalışıyor. Bazen bu durumlar ile malesef karşılaşılaşabiliyoruz. Ne demiş Atalarımız Sabreden Derviş Muradına Erermiş. Ama inan ki Bu Sbotu Aldığına pişman olmıyacaksın. Teşekkürler..Marlboro demiş ki:kapatmış sbot satışları şansa bak be yaf 3 güncük acılırmı be ya
tamda parayı yatırdık :S
kapaLı YAzIn gaRi
Bir aksilik olmazsa 3 4 güne açılır genegarip_avci demiş ki:peki ne zaman başlar tahminen?
ok verdiğiniz bildi için saolun ^^McCappy demiş ki:Bir aksilik olmazsa 3 4 güne açılır genegarip_avci demiş ki:peki ne zaman başlar tahminen?