extraloob demiş ki:zagaron demiş ki:Bu botu oyun parasıyla alabilecekmiyiz ?
gaia'da 500m gold karşılığında sbot 1 aylık verebiliriz
slm
ben parayı yatırdım başka ne yapmam lasım yardımcı olur musunuz
extraloob demiş ki:zagaron demiş ki:Bu botu oyun parasıyla alabilecekmiyiz ?
gaia'da 500m gold karşılığında sbot 1 aylık verebiliriz
tiqergirl demiş ki:Hayırlı olsun!!
Post kasmam lazım pm için Okan Abi
çıkartmazMelancholiC demiş ki:benim bilgisayarım windows vista. vistada bu bot sorun çıkartır mı? tbot çıkartıyordu...
hic vista olup kullanan varmı?ZeratuL* demiş ki:çıkartmazMelancholiC demiş ki:benim bilgisayarım windows vista. vistada bu bot sorun çıkartır mı? tbot çıkartıyordu...
Adminimiz şuan da ofonline,gelince sizinle kesinlikle ilgilenecektir. Bu kadar sorun yapmayın,kaç kişiye sbot sattık,bir sorun çıkmadı. Eminim sizde de çıkmıcaktır...salihtrr demiş ki:bugün 12 gün oldu parayı yatıralı bilgilerin eksik diyip duruyo en son dekont u yollamamı istedi onuda yolladım 2 3 gün önce o günden beri bi cvp bile yok
bu adminin teli msn si falan yok muStreetwise demiş ki:Adminimiz şuan da ofonline,gelince sizinle kesinlikle ilgilenecektir. Bu kadar sorun yapmayın,kaç kişiye sbot sattık,bir sorun çıkmadı. Eminim sizde de çıkmıcaktır...salihtrr demiş ki:bugün 12 gün oldu parayı yatıralı bilgilerin eksik diyip duruyo en son dekont u yollamamı istedi onuda yolladım 2 3 gün önce o günden beri bi cvp bile yok