15 tl olan sbot ücretini ptt bank a yatırdım üyelik te aldım yardımcı olur musunuz ?

benim bilgisayarım windows vista. vistada bu bot sorun çıkartır mı? tbot çıkartıyordu...

_Sherpa_

Keşfediyorum
bende sbot almak istiyorum. yarın para gönderebilirim. Ama kiminle nasıl konuşucam bilmiorum nasıl olcak? msn den mi konuşçaz?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sen ödemeni yap yazarsın buraya ödeme yaptım diye ben 5dk içerisinde hallederim sorun olmaz çok kolay işlemler artık uzmanı olduk ^^

_Sherpa_

Keşfediyorum
benim bot-cave den üyelik aldım zaten. parayı yatırdıktan sonra sana pm mi atçam_?? ayrıca benim 20 mesajım yok

_Sherpa_

Keşfediyorum
tmm ben ödemeyi yaparım direk buraya ödeme yaptım diye yazarım teşekkürler

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
forum oyunları ve anketlerde takıl 20 mesajı doldur canımcım ok ödemen gelince ben sana pm atacağım oradan haberleşeceğiz ^^

ben de yenıyım arkadaslar bu sbotu nasıl halledecem bıde aylık nere para yatırcam guncel versıyonu nerden ındırcem acaba bana ozel mesajla bıldırımısınız

extraloob hala cvp vermemişin bi gıcıklığınmı var bana dekont un resminide yolladım vermiceksen vermiyorum sbotu de bende işime bakayım nedir bu rezillikya

bugün 12 gün oldu parayı yatıralı bilgilerin eksik diyip duruyo en son dekont u yollamamı istedi onuda yolladım 2 3 gün önce o günden beri bi cvp bile yok

salihtrr demiş ki:
bugün 12 gün oldu parayı yatıralı bilgilerin eksik diyip duruyo en son dekont u yollamamı istedi onuda yolladım 2 3 gün önce o günden beri bi cvp bile yok
Adminimiz şuan da ofonline,gelince sizinle kesinlikle ilgilenecektir. Bu kadar sorun yapmayın,kaç kişiye sbot sattık,bir sorun çıkmadı. Eminim sizde de çıkmıcaktır...

ne zaman gelir admin bi bilen var mı acaba
yoksa bu millet yola mı geliyo
ben de yatırdım parayı şimdi gitti mi bizim para o zaman sen 12 gündür alamadıysan biz hiç alamayız

Streetwise demiş ki:
salihtrr demiş ki:
Adminimiz şuan da ofonline,gelince sizinle kesinlikle ilgilenecektir. Bu kadar sorun yapmayın,kaç kişiye sbot sattık,bir sorun çıkmadı. Eminim sizde de çıkmıcaktır...
bu adminin teli msn si falan yok mu

Yukarı Alt