extraloob demiş ki:
kuzum sen bari yapma yahu buranın müdavimisin neyi bekliyorsun sbotun sabahın kör saatinde alındı süren başladı ahahahaa :D

hey dur dur önce bir teşekkür et öyle git lütfen :P
Teşekkür ettim, yeni farkına vardım :P

aynen bende beklıorum 3:30 saattır hala bakan yok saat 3:45 DELİ OLCAM YETER bi bakın ınsaf yaa ınsaff

Journalist

Aileden
ARKO demiş ki:
evet alımlar devam ediyor ödemesini yeni yapacak olanlar için aşağıdaki ödeme yöntemlerinden birine 16 YTL yatırıp gerekli bilgileri extraloob'a pm atmaları yeterli

Extraloob.Com Ödeme Yöntemleri !

2) Bankamatik Kartsız >>>

Türkiye'nin her yerinden anında para yollama
Türkiye'nin her yerinde bulunan Garanti Bankası ATMlerinden 7/24 istediğiniz an Garanti bankasında hesabınız olmadan, kartınız olmadan , şubeye sıraya girmeden para yollayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bankamatiğe gidip Kartsız İşlem'i seçmek . Bu işlemi yaparken "Parayı ne için yatırıyorsunuz?" diye bir seçenek karşınıza gelecek orada diğer yada ödeme'yi seçiniz. Sizden cep telefon numaranız istenilecek onu doğru olarak girdikten sonra bizim hesap numaramızı yazıp yolladığınız taktirde sizden parayı gerekli yere koymanız istenilecek. Garanti bankası 2.5 YTL'ye kadar ücret almaktadır. Parayı yollarkan üzerine 2.5 YTL üzerine koyup yollayınız. Bu işlem oldukça kolay ve kullanışlıdır eğer çözemediyseniz garanti bankasından ofisimizi aramanız , yada banka görevlilerinden yardım istemeniz yeterlidir.

4) Paypal Yolu ile ödeme >>>

Yaa okan abii ordamısın bi cvp ver bana sordugun butun bılgılerı gonderdım PM PLS

yha okan abi hadi ya LÜTFEN al su botu gıdım 4:30 saate yakalstı artık bıktım !!

Exa

rank8
Sbot 1000 Tane mi verilecek yoksa suresi var mı ins suresi vardır bende yatırmaya gidiyorum parayı ^^

Bİ baksan okan BEy Parayı yatırdım 26 gun once Ama bu gun yatıranlar aldı ben alamadım sebebı ne ? Bilgileride gonderdm bana garezınız mı var Nie vermıosnuz verın artık da DEfolup gıdıyım ısıme gucume bakıyım !!

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
listeye baksana güzelim adın var demek ki alınmış güle güle kullan botunu canımcım mucX.

s.a kardes bende almak istiyorum nasil alicam billmiyorum beni bilgilendirimisin lutfen cvp bekliyorum

Yukarı Alt