Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Avenger demiş ki:
Güzelim maça verdikleri spikere bak Carvalho ya Carvâlô diyor daral:
Aynen ya geçen gana maçının spikeri de felaketti :/ Dünyanın en büyük spor organizasyonunu alıyorsun spikerlere bak. Al bi okay karacan , ersin düzen , güntekin onay , ercan taner falan sonra anlatım gör ^^

hmzsnmz demiş ki:
Avenger demiş ki:
Güzelim maça verdikleri spikere bak Carvalho ya Carvâlô diyor daral:
Aynen ya geçen gana maçının spikeri de felaketti :/ Dünyanın en büyük spor organizasyonunu alıyorsun spikerlere bak. Al bi okay karacan , ersin düzen , güntekin onay , ercan taner falan sonra anlatım gör ^^
Ntv yada star alsaydı da vuvuzela biraz daha etkisiz olurdu açık açık kornere çıkıyor taç diyor, 1maçta 100isim söylüyorsa 30u yanlış kısacası "TRT" daral:

Çok sıkıcı bir turnuva gidiyor yarı final - final maçlarıda böyle olursa yazık

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
siz akşam benim takımımı izleyin de futbol görün brasil akarrrrrrrrrrrrrrr makara:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Brasil sahada maç 0-0 ilk yarı bitti, lakin yorumlayamadan yapamayacağım bu TRT spikeri kimdir sesi de tanıdık geliyor resmen tiksindirdi kendisinden yok efendim brasil hiç oynamıyormuş koreyi çok beğenmiş bir pozisyonda koreli çıkmış pas atacak kimsesi yoktu diyor başka bir yorumda takım olarak harika çıkıyorlar hepsi kendisini gösteriyor diyor yuh diyorum ya bir de herkes defans yapmasını öğrenmiş brasil hiç yok ortalıkta demez mi adamlar 10 şut çekmiş robinho tek başına show yapıyor bu insancık nasıl böyle at gözlüklü maç yorumluyor anlamıyorum.

bir de robinho o kadar bilek hareketleri yapıyor neden replay hiç yok anlamış değilim asıl bunlar bolca olması lazım şunu gördüm ki böyle organizasyonlar 3. dünya ülkelerinde oynatılmamalı yazık diyorum sadece.

board'larda BRAHMA yazısını bolca görüyorsunuzdur deneyimle sabittir Rio'da ve Sao Paulo'da bolca içtim ondan deli bir biradır brasil'in 1.numaralı birasıdır.

robinho çok teknik gerçekten bilek hareketleri süper. elano çok şut attı ama 1 gol 1 asist yaptı vurduğu toplar defanstan döndü :D

Kai

olduser
Koreyi kutluyorum,adamlar brezilyaya karşı yinede iyi oynadılar.Brezilya böyle oynarsa en fazla çeyrek final oynar.İspanyanın oyununu merak ediyorum..

Robinho bu maçtaki performanslar Beşiktaş'a göz kırptı ahahah :P :mrgreen:

Maça gelecek olursak brezilya fazla kaale almadan başladı böyle olunca golü bulmakta zorlandılar. İkinci yarıya fırtına gibi başladılar 10 dk bastırdılar zaten gol geldi . İlk maçlar hep böyle oluyor. Kore'yi de fena olmayan mücadelesinden dolayı kutluyoruz.

Ps. Brezilya kore ile ilk değil son maçta oynasa en az 3 fark olurdu.

Mopneet

Smirnoff demiş ki:

2010 Dünya Kupası Başlıyor!

Güney Afrika'nın ev sahipliğinde düzenlenip, 11 Temmuz'da sona erecek olan 19. Dünya Kupası yarın başlıyor.

Kupada ilk günün programı ;

16 Haziran Çarşamba

A Grubu

- Resim Silinmiş.

H Grubu

- Resim Silinmiş.

Bizlerde extraloob.com ailesi olarak durmadık ve kupa öncesinde siz değerli üyelerimizi kupadan anbean haberdar etmek için gerekli bölümleri açtık ;

2010 Dünya Kupası bölümünü ziyaret etmek için tıklayınız.

2010 Dünya Kupası Tahmin Yarışmasında yarışmacı olmak için tıklayınız.

Saygılarımızla,

- Resim Silinmiş.​
/Güncel.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt