İki denk takımsa 0 olur sambacı carlosextraloob demiş ki:slovenya - abd tam denk 2 takımın mücadelesi olacak merakla bekliyorum sonucunu
İki denk takımsa 0 olur sambacı carlosextraloob demiş ki:slovenya - abd tam denk 2 takımın mücadelesi olacak merakla bekliyorum sonucunu
hmzsnmz demiş ki:İki denk takımsa 0 olur sambacı carlosextraloob demiş ki:slovenya - abd tam denk 2 takımın mücadelesi olacak merakla bekliyorum sonucunu
hmzsnmz demiş ki:İki denk takımsa 0 olur sambacı carlosextraloob demiş ki:slovenya - abd tam denk 2 takımın mücadelesi olacak merakla bekliyorum sonucunu
bugün maçlar hep ters gidiyo ingiltere de bir süpriz olmaz inşallahAvenger demiş ki:Okan abi hamza nerdesiniz çok masum kaldı bugün burası
P.s: konuyu ben açayım; eee akşam ingiltere kaç atar bence max. 2
zar zor yenecek gibi geliyor ingiltere..Smirnoff demiş ki:bugün maçlar hep ters gidiyo ingiltere de bir süpriz olmaz inşallahAvenger demiş ki:Okan abi hamza nerdesiniz çok masum kaldı bugün burası
Smirnoff demiş ki:bugün maçlar hep ters gidiyo ingiltere de bir süpriz olmaz inşallahAvenger demiş ki:Okan abi hamza nerdesiniz çok masum kaldı bugün burası