Bu dünya kupası fena koyar Messi'ye bence gol dahi atamadı. Seneye bunun acısını barcada çıkarabilir dikkat etsin mourinhoARKO demiş ki:Lanet olsun benim takımda gitti fena ezildik panzerler tango yaptırdılar bize resmenama herşeye rağmen Messi
![]()
hollanda alıcak yarı final maçını bakarsak suarez cezalı lugano sakat brezilyayı yenmiş takım bırakırmı hiçGuathema demiş ki:Herkez almanya hollanda final diyor fakat ... benim takımımı unutuyorsunuz URUGUAY![]()
bence maç uzar,uzatmada alır ispanyahmzsnmz demiş ki:İspanya diş geçirmekte zorlanıyor Paraguay'a maçta herşey olabilir![]()
Ulen paraguay buraya gelene kadar toplam 3 gol atıp 1 gol yemiş 45dk da nasıl olsunGuathema demiş ki:off off bu maçta kesin 3 gol olmaz yattık son maçtan![]()
bugün gittim aldım 100liramı kafam rahatGuathema demiş ki:off off bu maçta kesin 3 gol olmaz yattık son maçtan![]()
Nerdeyse üste gidiyordu 2 penaltı verdi iki takımda atamadı şansın yok bugün yeğen ^^Guathema demiş ki:off off bu maçta kesin 3 gol olmaz yattık son maçtan![]()
/Güncel.Mopneet demiş ki:![]()
2010 Dünya Kupası Başladı!
Güney Afrika'nın ev sahipliğinde düzenlenip, 11 Temmuz'da sona erecek olan 19. Dünya Kupası başladı.
![]()
Kupada günün programı;
26 Haziran - 29 Haziran
Eleme Aşaması
- Resim Silinmiş.
2 Temmuz Cuma Hollanda 2 - 1 Brezilya 17.00
2 Temmuz Cuma Uruguay (4) 1 - 1 (2) Gana 21.30
3 Temmuz Cumartesi Arjantin 0 - 4 Almanya 17.00
3 Temmuz Cumartesi Paraguay - İspanya 21.30
Bizlerde extraloob.com ailesi olarak durmadık ve kupa öncesinde siz değerli üyelerimizi kupadan anbean haberdar etmek için gerekli bölümleri açtık:
2010 Dünya Kupası bölümünü ziyaret etmek için tıklayınız.
2010 Dünya Kupası Puan Durumu'nu görmek için tıklayınız.
Saygılarımızla,
- Resim Silinmiş.