Bizim yerimize unique kesip,pvp yapsada fena olmaz haniPikachu demiş ki:Steady , immortal , lucky bassa tadından yinmez
Bizim yerimize unique kesip,pvp yapsada fena olmaz haniPikachu demiş ki:Steady , immortal , lucky bassa tadından yinmez
sarkoLata demiş ki:Vaktim yok yaPrisoners demiş ki:Çok başaralı öncelikle emeğine sağlık demek istiyorum.
Bu programın arkadaşlarımında dediği gibi stat, blue basanınıda yapmak mümkünmüdür ? Eğer böyle birşey mümkünse bir ilke adını yazdırırsın bro :)
@abdullah338
oyun açıkken (id pw girme kısmındayken) cmd'ye netstat -n yaz. Hedef iplerde sonu :15779 ile biten senin serverdır.
burdaki alıntıya göre yorum yaptım aşağılamaya çalışmandaki amaç nedir?Collapse demiş ki:15779 port arkadaşım.. İpyide portuda mbottan bak nstat kafa karışıklığı.. Mbotta seyirler kısmında swye ilk girdiğinde yazar ip"xxxx" port "xxxx" şeklinde..
ps: pes olmuş 2013 hala ip adresinin nasıl bir adres olduğunu bilmeyenler var
sene olmuş 2013 deneme modun üyeye ters cevap vermemesi gerektiğini bilmeyenler varCollapse demiş ki:15779 port arkadaşım.. İpyide portuda mbottan bak nstat kafa karışıklığı.. Mbotta seyirler kısmında swye ilk girdiğinde yazar ip"xxxx" port "xxxx" şeklinde..
ps: pes olmuş 2013 hala ip adresinin nasıl bir adres olduğunu bilmeyenler var
hallettim teşekkürlersarkoLata demiş ki:Tartışmaya gerek yok agalar... erchin hala yapamadıysan pmden teamviewer id/pw yolla halledeyim.
sarkolata demiş ki:paralı yapsam kim alacaktı ki
ona bişey yazmana gerek yoktu sanırım sadece ıp yazıp gireceksin.Knickles demiş ki:Bu port olayı nedir acaba ? Sabit birşey mi ?