1-Marlboro Blackextraloob demiş ki:WQH demiş ki:5 sene oldu sigaraya başlayalı 2 senedir ağzıma cameldan başka sigara sürmem bu arada yeni katıldım ailenize umarım bol bol kaynaşırız.Josephine demiş ki:Camel'ın üstüne sigara tanımam.
hoşgeldin kuzum.
marlboro
camel
winston
lm
sıralama böyledir![]()
cok şey bi ifade var yüzümde ama..SarkoLata demiş ki:Bro sen yok mu sen.. ( çok üşengeçsinWax Whine demiş ki:Gitarıma sticker aldım)
Satın aldığın son ürünü sergile...
Quattro demiş ki:
Kardeşimin resmini çekmiştim netliğe bakarmısın hacımextraloob demiş ki:JetHomme demiş ki:
ohanness biz daha d3000 alamadık adam en babasını çakmış![]()
acilen fotoğraf kulüplerine üye olman lazım geziler falan derken deli hatun kaldırırsın bu makinayla![]()
bence bilmesek daha iyi görüntü kalitesi mükemmel fiyatı tahmin dahi edemiyorumScintillate demiş ki:Mert ne kadar ödedin bu bebeğe
![]()
İsteyen internetten bakabilir. Benim burda söylemem pek iyi olmaz ama mükkemmel bir parça emin olun.hakaan41 demiş ki:bence bilmesek daha iyi görüntü kalitesi mükemmel fiyatı tahmin dahi edemiyorumScintillate demiş ki:Mert ne kadar ödedin bu bebeğe
![]()
![]()
hasss..Metover demiş ki:İsteyen internetten bakabilir. Benim burda söylemem pek iyi olmaz ama mükkemmel bir parça emin olun.hakaan41 demiş ki:bence bilmesek daha iyi görüntü kalitesi mükemmel fiyatı tahmin dahi edemiyorumScintillate demiş ki:Mert ne kadar ödedin bu bebeğe
![]()
![]()
![]()