- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
sbot üyelik alımları yaklaşık 7-8 aydır kapalı daha da açılmayacak ama biz satıyoruz 99TL karşılığında
Jaysean demiş ki:arkadaşlar sbot ile login olmaya çalışınca login'e basınca karşıma beyaz bir ekran geliyor login olmuyor neden acaba
Yeni şifre aldım maile gelen şifre ile tekrar login olmaya çalıştım gene aynı problem var..extraloob demiş ki:Jaysean demiş ki:arkadaşlar sbot ile login olmaya çalışınca login'e basınca karşıma beyaz bir ekran geliyor login olmuyor neden acaba
bir ekran görüntüsü at bakalım browser sorunun mu var id pw mi hatalı anlayalım
Bu mesajı yazan arkadaşım hala foruma takiliyor mu acabapolat33 demiş ki:sm gibi olması biraz zor çünkü u ayrıcalıklı değil satışa sunulan bir bot, aynen tbot ve isrobot gibi ondan dolayı da sm gibi account kapatmazlar, adamlar sınırlı sayıda değil genel satış için yapmışlar bu botu ve siteleri her daim açık kalacak.haso10 demiş ki:Teşekkürler ...
Sm gibi olursa şaşmayın
Bol bol acc alın derim :=)
eskilerden bu botların atası soft mode 0x33 adlı grubun cıkardıgı bi bottu çok iyiydilerozhan100 demiş ki:bu sm dedikleri nedir acaba kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum merak ettim.