Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sbot üyelik alımları yaklaşık 7-8 aydır kapalı daha da açılmayacak ama biz satıyoruz 99TL karşılığında 8)

ben üyeyim ama hiç alışveriş yapmamıştım yarın update'ten sonra açılır mı sizce ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Jaysean demiş ki:
arkadaşlar sbot ile login olmaya çalışınca login'e basınca karşıma beyaz bir ekran geliyor login olmuyor neden acaba :think:

bir ekran görüntüsü at bakalım browser sorunun mu var id pw mi hatalı anlayalım :coffee:

extraloob demiş ki:
Jaysean demiş ki:
arkadaşlar sbot ile login olmaya çalışınca login'e basınca karşıma beyaz bir ekran geliyor login olmuyor neden acaba :think:

bir ekran görüntüsü at bakalım browser sorunun mu var id pw mi hatalı anlayalım :coffee:
Yeni şifre aldım maile gelen şifre ile tekrar login olmaya çalıştım gene aynı problem var..

ben siteye giriş yapabiliyorum ıd pw ile ama botu kullanamıyorum aynı ıd pw ilemi kullanacağız deniyorum olmuyor içinde kredide var botun...

polat33 demiş ki:
haso10 demiş ki:
Teşekkürler ...
Sm gibi olursa şaşmayın :D
Bol bol acc alın derim :=)
sm gibi olması biraz zor çünkü u ayrıcalıklı değil satışa sunulan bir bot, aynen tbot ve isrobot gibi ondan dolayı da sm gibi account kapatmazlar, adamlar sınırlı sayıda değil genel satış için yapmışlar bu botu ve siteleri her daim açık kalacak.
Bu mesajı yazan arkadaşım hala foruma takiliyor mu acaba :twisted:
Botun 150 liradan satildigini görse azı acık kalırdı bence :headbang:

bu sm dedikleri nedir acaba kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum merak ettim.

Yukarı Alt