mrb lar arkadaşlar benim bir sorunum var bende sitesinden girdim anlattıgınız işlemleri gerçekleştirdim ama bot hesabım hala aktifleşmedi sebebi nedir yardımcı olurmusunuz 2 haftadır bekliyorum :(

siteye giriyorum ama purchase sbot die bi link yok geçen sene üye olup bir kere sbot almıştım

Friday, 06 February 2009 06:29 This function is only available for existent customers!
eski uyeligim vardi ama yeni bot almak istiyorum bana bu yazi cikiyo ne yapmam lazim arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim

Download

Latest SBot-Vers: v1.64a
Link: SBot_1.64a.zip
Release Date: 24.03.2010
Purchase
Buy SBot-Flatrate for only 5 Euro/month easily via PayPal!
Purchase SBot (currently disabled)

Purchase status:
* new customers: closed
* old customers: open

Lost account?
If you lost access to your account by
fraud, accident or other reasons, follow
this link to regain access to your account.

repurchase sbota tıkaldığımda
Friday, 06 February 2009 06:29
This function is only available for existent customers
bu yazıyor? baya bi zaman önce üye olmuştum hiç kullanmadımda iptalmi olmuş acaba?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Rocky Balboa demiş ki:
sbot nasıl satın alınır diyoruz üye girişi yapın siteye diyorsunuz üye olsak neden alalım anlayamadım

üye olduğun zaman sbot sahibi olmuyorsun sadece siteye üyesin sbot sahibi olmak için para ödeyip satın almak gerekiyor yukarıda görsellerle anlatılanda budur kuzum :muck:

Rocky Balboa

Bilgiliyim
extraloob demiş ki:
Rocky Balboa demiş ki:
sbot nasıl satın alınır diyoruz üye girişi yapın siteye diyorsunuz üye olsak neden alalım anlayamadım

üye olduğun zaman sbot sahibi olmuyorsun sadece siteye üyesin sbot sahibi olmak için para ödeyip satın almak gerekiyor yukarıda görsellerle anlatılanda budur kuzum :muck:
peki abi teşekkürler :beer:

Yerimi Bilmiyorum Bu SboT la ilgili olarak mesela 15gün süresi kalmış bir sbotum var diyelim ben bunun üzerine +1AY daha yükleme yapabilirmiyim yoksa 1 ayın bitmesini beklemek Zorundamıyım Cevap verirseniz cok sevinirim . :) :)

Yukarı Alt