[11:42:30] * Cannot connect due to server traffic (1)
[11:42:30] * Trying again in a moment...
[11:42:32] * Cannot connect due to server traffic (1)
[11:42:32] * Trying again in a moment...
[11:42:35] * Connection to Silkroad Server terminated (0)!
[11:42:35] * Clearing active party.
cepxz demiş ki:Teşekkür ederim onu hallettim ama bi sorum daha olucak
Böyle kalıyor bi süre denedikten sonra Ne yapmalıyım ?Kod:[11:42:30] * Cannot connect due to server traffic (1) [11:42:30] * Trying again in a moment... [11:42:32] * Cannot connect due to server traffic (1) [11:42:32] * Trying again in a moment... [11:42:35] * Connection to Silkroad Server terminated (0)! [11:42:35] * Clearing active party.
extraloob demiş ki:yapacakların basit ;
sro klasoru içerisine sbot 1 sbot 2 diye 2 tane klasor aç sonra sbotu rardan çıkart sbot1e kur ardından rarı kapat tekrardan sbotu rardan çıkart ve sbot2ye kur sonrasında bir silkroadonline.net sayfası aç sayfa açıldıktan sonra sbotunu çalıştır her charın sorunsuzca girecektir ^^
bütün ayarları tam değilmiş demek ki.konuları iyice okusanız böyle ufak sorunlar yaşamazsınız.Traning Place menüsünden Radius(kasma alanı) muhtemelen 0 ile 10 arasında birşeydir.orasını 45-50 yap.yani kasma alanını genişlet ki etrafındaki yaratıkları algılayıp atak yapabilsin...DeVLaL demiş ki:Sa önceLikle..Botun bütün ayarları tamam..Başlatıyorum 1-2 yaratık kesip duruyor..Oda yanındaki yaratıkları ve ona saLdıran yaratıkLarıı kesip duruyor...Bunun sebebi nedir yardım Lütfen aciL...!
eeth arkadasın da dediği gibi radiusu es geçmişsin büyük ihtimal ve 0 olarak kalmış o yuzden kasma yerıne gıdınce durur ve sadece ona saldıran ve yakınında olanlara saldırır. bende ılk kurdugumda es geçmiştim radiusu isrobottan range ye alsıtıgım ıcın 1 saat falan ugrasmıstım nıye boyle dıyeCHaKaLL demiş ki:bütün ayarları tam değilmiş demek ki.konuları iyice okusanız böyle ufak sorunlar yaşamazsınız.Traning Place menüsünden Radius(kasma alanı) muhtemelen 0 ile 10 arasında birşeydir.orasını 45-50 yap.yani kasma alanını genişlet ki etrafındaki yaratıkları algılayıp atak yapabilsin...DeVLaL demiş ki:Sa önceLikle..Botun bütün ayarları tamam..Başlatıyorum 1-2 yaratık kesip duruyor..Oda yanındaki yaratıkları ve ona saLdıran yaratıkLarıı kesip duruyor...Bunun sebebi nedir yardım Lütfen aciL...!
Öyle bir şey yok Kuruntudur Yükledikten sonra süre bitince istersen 1 yıl sonra yükle aktif olacaktır.StrykeR demiş ki:Benimde şöyle bir sorum olacak.Bir arkadaştan duyduğuma göre.SBOT kredisi bittikten 5 gün sonra hesabımız ölüyormuş.New Customer statusune giriyormuşuz.Doğru mu bu.SBOT'um bitti 5 günü de geçirdim.Account'a 1 ay daha ekletemeyecek miyim?