Mrb. Çözümü çok basit çarlarını clientless moda al.gayzer_tr demiş ki:öncelikle S.A. Arkadaşlar ben bilgisayarıma biraz fazla yükleniyorum sro konusunda haliyle kasıyor tabi bilgisayar ama asıl sorunum bu deil benim hotanda şu anda kasmakta olan 2 tane çarım var toplamda 5 çar kasmakta ve bu çarlar hotana geldikleri zaman storage gitmeleri gerekirken storage atlıyorlar ve hotanın arka tarfında bunwang görevini aldığımız adama doğru gitmey çalışıyorlar tabi haliyle o yönde bulunan suralara takılıp kalıyorlar bu sorunu bir türlü çözemedim botu uzun süre başı boş bırakıorum ve kasamıyor doru düzgün bu kadr cok carı kasmaya başlayalı 2 yada 3 gün oldu sanırım bir de botun 1.9 versiyonu geleli 2 ya da 3 gün oldu ve sorunumun başlaması da aynı aralığa denk geliyor bilgisayara fazla yüklendğimden fln mı npcyi atlıyor yoksa bir bug mu ya da hotandaki lagdan mı oluyor bilemedim ama sorunumu çözebilirseniz cok menun olucam gercekten aşırı sorun olmaya başladı lütfen bana bi çare storge atlamadığı zaman düzgün çalışıyor ama onu atladı mı vay halime bn fark edene kadar surlarda gezip duruyor lütfen bi yardım :S şimdiden teşekkürler :S
Yoksa çok başın ağrır.
Başka yapacağın şey ise sistemini daha da yükseltmen ama bence SBOT tan tam performans almak istiyorsun çarlarını clientles moda al...