Arkadaşlar sanırım herkez böle ne azından benim pcde böle char kasılıyor 2-3 saat sonra town çektinde %100 dc yiyor ışınlanma esnasında 2 pcde durum aynı net hızım tavanda pc özellikleri desen öle grafikleri düşüyorum 800*600 windows mode oynuyorum yine yok yine yok town çektin mi %100 dc direk oyundan atıyor
bunu çözümü yok mu

benim sorum biraz geç olcak ama yeni s bot kullanmaya başladım daha önce sroking kullanıyordum srokingde atıyorum hp %80 in aşağısına düşerse orbit basıyor tekrar kasmaya devam ediyordu ama s botta böle bi özellik göremedim ve böle bi özelliği varsa bilen biri yardım edebilir mi?

Öncelikle merhaba.Sorunum önceden sahip olduğum SBot hesabımın kredi yükliyemem nedeniyle kapanması,bunu açabilme şansım var mıdır ?

Arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var : wrong login credentials diyor. Ama aynı id ve pw ile siteye giriş yapabiliyorum .Yardımcı olabilir misiniz ?

Arkadaşlar çar laga girmiş gibi oluyor öyle kalıyor 3-4 saat dc de vermiyor dc verse yeniden gircek bi yardım edin lütfen böyle olan var mı?

Öncelikle mrb. Arkadaşlar benim problemim şu Kasma alanına giderken yolda basması için ayarladım skıll kısmındaki bufları (buff While walking)basıo , hemen 2. silahı değiştirio. 2. silahı değiştirmesini gerektirecek bir buf yok. Daha sonra az gidiyo 1. silahı takıyo buflıo az ileride tekrar 2. silahı takıyo ve buflar siliniyo çar yolda ölup kalıyor. Lütfen yardım edin :buddha: :buddha:

yavuzaga demiş ki:
Arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var : wrong login credentials diyor. Ama aynı id ve pw ile siteye giriş yapabiliyorum .Yardımcı olabilir misiniz ?
Siteye her zaman log in olursun zaten. Ama senin botunun krediisi bittiği için botla log in olamıyorsun :beer:

Yardımcı olacak yokmu ya :/ Snirden ölcem çarlar ölüp duruyo gelirken :S... Yardımızı bekliyorum acil olarak :coffee:

_storM_ demiş ki:
Öncelikle mrb. Arkadaşlar benim problemim şu Kasma alanına giderken yolda basması için ayarladım skıll kısmındaki bufları (buff While walking)basıo , hemen 2. silahı değiştirio. 2. silahı değiştirmesini gerektirecek bir buf yok. Daha sonra az gidiyo 1. silahı takıyo buflıo az ileride tekrar 2. silahı takıyo ve buflar siliniyo çar yolda ölup kalıyor. Lütfen yardım edin :buddha: :buddha:

up
up

Muhtemelen bu soruyu ilk soran ben degilimdir ama bu Job görevlerini otomatik yapmiyor level kasmak işkence 22 seviyeye geldim ama uyuz oldum elle yaptiriyorum bota habire kordinat girerek fakat sorun şu ki görevi sadece janganda veriyor kestigim yaratiklar 20-29 malesef janganda bu levelde yaratik yok dw ye işinlanarak gidiyorum ama birde geri dönüş var işkenceye dönüşüyor bunu otomatik yapmasini sağlayacak bir script veya farkli bişey varsa yardimci olursaniz cok sevinicem tesekkurler.

[11:13:45] * Login successfull, have fun :)
[11:13:51] * Checking for updates...
[11:13:52] * Finished checking for updates!
[11:13:58] * Language packet: Detected turkish language!
[11:13:58] * Starting SRO Client!
[11:14:03] * Waiting for handle...

sbotta oyuna girerken start client dedimde client acılıyor sunucuyla bağlantı kesildi diyor ve kapanıyor nerde hata yaptım lütfen yardım...

[11:13:45] * Login successfull, have fun :)
[11:13:51] * Checking for updates...
[11:13:52] * Finished checking for updates!
[11:13:58] * Language packet: Detected turkish language!
[11:13:58] * Starting SRO Client!
[11:14:03] * Waiting for handle...

sbotta oyuna girerken start client dedimde client acılıyor sunucuyla bağlantı kesildi diyor ve kapanıyor nerde hata yaptım lütfen yardım...

WARNING! Your currently equipped weapon: "One-Hand Sword (Europe)" is NOT your main weapon!
[22:10:33] * The weapon on your switch position: "Cleric Rod (Europe)" is ALSO NOT your main weapon!
[22:10:33] * Bot will stop now to prevent damage to your char!!

Hatanın Sorunu Nedir clerıc sıkılerı ıcın aktıflestırıyorum ama bot duruyor beklıyor ne buff ne lure yapıor Carım Varior Cleric

Sa kolay gelsin arkadsllar bi sorunum warda res atarken sık sık bırakıyor yanii reslemeye baslıyorum 10 -15 dk resliyor sonra bırakıyor bişi farkına vardım Sbot Programında Rest Listesinden reslencek carım ismi otamtik siliniyor vee reslemeyi bırakıyor vee hatayı da altta yazdım yardımlarınız icin cook teskkür ederim

[20:00:21] * AUTORES: Error resurrecting player... trying again.
[20:00:36] * AUTORES: Player couldn't get resurrected, deactivating autores for this player.

Böyle bir hata alıyorum arkadaşlar ne yapmalıyım acil
[23:07:21] *** FATAL! Couldn't get handle information from process (Timeout)...
[23:07:21] * Starting of sro_client.exe failed!

@_storM_: Bot eline sadece buf basarken 2. silahı alır sonra atak yapmak için kullandığı silaha geri döner atak yapsada yapmasada, bunun çözümü yok.

@tryakup: Atak skilerini yanlış skill koymuşsun ya da eline yanlış silah almışsın. Mesela onehandedin berseker skilini ataklara koyup charın eline 2h sword verirsen böyle hata verir. Skilleri kontol et.

@MaxipoweR: botun reslediği char 3 denemedede resi kabul etmezse otomatik olarak reslist ten silinir. Sorun ölen kişide.

@blader41: Client uzun sürede açılmamış şifre ekranı uzun süre gelmemişse bu hata çıkıyo Pcn yavaşlamış ya da donanımın yetersiz ya da internetin çok yavaş.

UnDeFeateD demiş ki:
@_storM_: Bot eline sadece buf basarken 2. silahı alır sonra atak yapmak için kullandığı silaha geri döner atak yapsada yapmasada, bunun çözümü yok.

@tryakup: Atak skilerini yanlış skill koymuşsun ya da eline yanlış silah almışsın. Mesela onehandedin berseker skilini ataklara koyup charın eline 2h sword verirsen böyle hata verir. Skilleri kontol et.

@MaxipoweR: botun reslediği char 3 denemedede resi kabul etmezse otomatik olarak reslist ten silinir. Sorun ölen kişide.

@blader41: Client uzun sürede açılmamış şifre ekranı uzun süre gelmemişse bu hata çıkıyo Pcn yavaşlamış ya da donanımın yetersiz ya da internetin çok yavaş.
pc gayet hızlı nette öle ama sorun hala çözülmedi yardımcı olursanız sevinirim.

Yukarı Alt