blood4848 demiş ki:
hacı sadece global cve pre calısıyor yazmıssın ama adam devıl basmıs :) nasl oluyor
o devil media editlenerek koyulan skill bi yararı olmuyor sana sadece gösteriş oluyor

Vista flansa kullanıcı olarak aç veyatta system içine flan atmamısındır

bu acc alım sıtesı nasıl kuruluyor bir zahmet gösterebilirmisin

Arkdaşlar Herşey kolay :) Resimlerde gösterdim DİKKATLİ BAKIN

Kardeş İlk Önce Slmlar ben sse emılotor ile Silkroad kendi serverimi kurdum gm yaptım kendimi fakat gm kodlarını item yaratmayı nereye yapıcağımı çözemedim bi el atsan :)

noname255 demiş ki:
Kardeş İlk Önce Slmlar ben sse emılotor ile Silkroad kendi serverimi kurdum gm yaptım kendimi fakat gm kodlarını item yaratmayı nereye yapıcağımı çözemedim bi el atsan :)

klavyeni ingilizceye cevir daha sonra shift ve é ye bas consol acılır sonra istedigin itemin kodunu yaz itemini yarat

VVolKe demiş ki:
noname255 demiş ki:

klavyeni ingilizceye cevir daha sonra shift ve é ye bas consol acılır sonra istedigin itemin kodunu yaz itemini yarat

Şift +alt bas oyundayken Sonra Şift+é Esc altındakı é :) Sonra zaten Siyah Pencereye codları yapıstır GMTools war içinde :)

Yukarı Alt