belarj demiş ki:Şimdi herkezin elinde soc olur bi tane herkez abanır magıc popa
extraloob demiş ki:SEAL OF COMET NEDİR NE DEĞİLDİR ?
Kuyruklu Yıldız'ın Mührü
SOC = Seal Of Comet = 101 + 7 demektir = 108
[li]SOC Item yaratıklardan düşecek veya Magic Pop'tan kazanılacak bir itemdir.[/li]
[li]SOC geldi SOS-SOM-SUN 11dg olarak artık çıkmayacak.[/li]
[li]SOC iteme Advanced Elixir A veya B basılacaktır.[/li]
sanmıyorum sonucta 100 kasan herkez 110'da kasar bas plus'u sal bota kasılsın sonucta herkez aynı botla kasıyo profesyonelde ısrobot veya sbot kullanıyo ama dediğin gib profesyonel oyuncular yeni server'a acayip niyetlenmiştim herseyım hazır arkadaslarım yan çiziyolar yoksa şahsi şovumuza dönücekti oyunextraloob demiş ki:belarj demiş ki:Şimdi herkezin elinde soc olur bi tane herkez abanır magıc popa
İşte burada yanılıyorsun 110 lvl olmak kolay iş değil sayılı kişiler 110 lvl olacak ve oyunda herkes birbirini tanıyacak bu bağlamda sro artık profesyonel oyuncuların mekanı olmaya adaydır
belarj demiş ki:sanmıyorum sonucta 100 kasan herkez 110'da kasar bas plus'u sal bota kasılsın sonucta herkez aynı botla kasıyo profesyonelde ısrobot veya sbot kullanıyo ama dediğin gib profesyonel oyuncular yeni server'a acayip niyetlenmiştim herseyım hazır arkadaslarım yan çiziyolar yoksa şahsi şovumuza dönücekti oyunextraloob demiş ki:belarj demiş ki:Şimdi herkezin elinde soc olur bi tane herkez abanır magıc popa
İşte burada yanılıyorsun 110 lvl olmak kolay iş değil sayılı kişiler 110 lvl olacak ve oyunda herkes birbirini tanıyacak bu bağlamda sro artık profesyonel oyuncuların mekanı olmaya adaydır
2 ayda 1 lv mi şaka yapıyon dimiextraloob demiş ki:belarj demiş ki:sanmıyorum sonucta 100 kasan herkez 110'da kasar bas plus'u sal bota kasılsın sonucta herkez aynı botla kasıyo profesyonelde ısrobot veya sbot kullanıyo ama dediğin gib profesyonel oyuncular yeni server'a acayip niyetlenmiştim herseyım hazır arkadaslarım yan çiziyolar yoksa şahsi şovumuza dönücekti oyunextraloob demiş ki:İşte burada yanılıyorsun 110 lvl olmak kolay iş değil sayılı kişiler 110 lvl olacak ve oyunda herkes birbirini tanıyacak bu bağlamda sro artık profesyonel oyuncuların mekanı olmaya adaydır
kuzum sen VIP üyesin bari olaya o kadar basit bakma de bakayım bana adam kaç günde 1 lvl atlayacak min 2 ayda 1 lvl atlanır ee buna gold ve silk parası dayanır mı sanıyorsun gör bak 101-102-103 lvl char satışları patlama yapacak kimse kasamayacak bizler hariç
105 'ten sonra olabilir hele ki 109 'dan 110 a üff üfff ilerlemek bilmez o expbelarj demiş ki:2 ayda 1 lv mi şaka yapıyon dimi
Toxicated demiş ki:105 'ten sonra olabilir hele ki 109 'dan 110 a üff üfff ilerlemek bilmez o expbelarj demiş ki:2 ayda 1 lv mi şaka yapıyon dimi
İçimi kararttın abi yaextraloob demiş ki:Toxicated demiş ki:105 'ten sonra olabilir hele ki 109 'dan 110 a üff üfff ilerlemek bilmez o expbelarj demiş ki:2 ayda 1 lv mi şaka yapıyon dimi
101den102 geçiş = 1 ay
102den103 geçiş = 1 ay
103den104 geçiş = 2 ay
böyle gider görürsünüz ben 10 ay süre verdim kendime 110 olabilmek için silver pre + devil + pet alacağım ancak 10 ayda tamamlarım alınacak goldda cabası of off hem üzülüyorum hem seviniyorum her babayiğit 110 olamayacak herkes mumla arayacak 110 lvl kim var ekran görüntüsü var mı diye ahahahaa oyun şimdi başlıyor
oyundan sogudum şimdi kas kas bitmez o yawextraloob demiş ki:Toxicated demiş ki:105 'ten sonra olabilir hele ki 109 'dan 110 a üff üfff ilerlemek bilmez o expbelarj demiş ki:2 ayda 1 lv mi şaka yapıyon dimi
101den102 geçiş = 1 ay
102den103 geçiş = 1 ay
103den104 geçiş = 2 ay
böyle gider görürsünüz ben 10 ay süre verdim kendime 110 olabilmek için silver pre + devil + pet alacağım ancak 10 ayda tamamlarım alınacak goldda cabası of off hem üzülüyorum hem seviniyorum her babayiğit 110 olamayacak herkes mumla arayacak 110 lvl kim var ekran görüntüsü var mı diye ahahahaa oyun şimdi başlıyor
Daha da önümüzde nice 140lvl 'ler varextraloob demiş ki:walla benimde karardı 110 lvl olacak adam kolay kolay çıkmayacak harcanacak parayı şimdiden hesap etmek lazım charı satarsam da en az 1000 TL karşılığında satarım 1 lira aşağısına satmam wahh 110 olmak imkansız gibi birşey :))
Deadly_Hunt demiş ki:Valla ben çarı 110 yapmadan bırakmam oyunu tek hedefimde malaz'da ilk 110 olmak.Kendime 5 ay gibi bi süre koydum hedef olarak , 110 olmamın 5 ayıda geçiceğini sanmıyorum
orhan09 demiş ki:110 1 yılda olsam 1 yılda farm yapsam