3 tane çarım oyundaydı 2 sini çıkarttım oyundan eventten sonra şimdi de boş boş takılıyorum çıkıcam birazdan.Ders çalışma zamanıvolkanka demiş ki:oyunda olan var mı ... o.O :(
3 tane çarım oyundaydı 2 sini çıkarttım oyundan eventten sonra şimdi de boş boş takılıyorum çıkıcam birazdan.Ders çalışma zamanıvolkanka demiş ki:oyunda olan var mı ... o.O :(
senin nasıl bi beyin yapısına sahip oldugunu merak ediyorum bi laf tuturmuş 1 haftadır aynı cewap bu angut dışında bilen warmısd3da demiş ki:millattan sonra
düzgün konuşcak bişi yok adamın cewaplara baksana bilmiosa konuşmasın ne boş boş konuşuo millet snn sordugun sorulara böle cewaplar verse anında ban biz napcas kendimizi böle dile getiriozvolkanka demiş ki:açıldığı zaman açılır. elite sro sahiplerinden başka kimse bilemez. bu arada düzgün konuşmaya devam etmezsen seni hava almaya yollayacağım. haberin olsun!
kapatmaları iyi bence.oyun full du saden.oto loginle girmekde zor. şimdi çıkan olur giren olmaz.login açıldığında hızlı davran oyundasınqserdar35 demiş ki:kapattılar giremedim :@
Oyundayım taxidetim bungwanglardaqserdar35 demiş ki:http://srstats.gamerzcorp.com/index.php?sec=server&name=psro server check diyor :S oynayan varmı beyler ?