DC
+1nukenobar demiş ki:beyler afedersinizde sokucam ama bu ne ya çok güzel parti yapıyorum yatmayan parti ve hızlı kasılıyoruz 5dkda 1 lv atlıyoruz hemen dc açmayın kardeşim o zaman tam ayarla öyle aç sinir oldum 4ten beri
kesinlikle katılıyorum inş en kısa zamanda düzeltirler bu checklerinukenobar demiş ki:beyler afedersinizde sokucam ama bu ne ya çok güzel parti yapıyorum yatmayan parti ve hızlı kasılıyoruz 5dkda 1 lv atlıyoruz hemen dc açmayın kardeşim o zaman tam ayarla öyle aç sinir oldum 4ten beri
aynen katılıyorum kardeşim çok güzel bi parti ortamı kurduk gel gör ki oynanmıyo ...nukenobar demiş ki:beyler afedersinizde sokucam ama bu ne ya çok güzel parti yapıyorum yatmayan parti ve hızlı kasılıyoruz 5dkda 1 lv atlıyoruz hemen dc açmayın kardeşim o zaman tam ayarla öyle aç sinir oldum 4ten beri
INGAME Server'ada bakabilsek iyi olurDeadSpirit demiş ki:
ben bir umut bekliyorum ama ne kdr bekliycem şüpheliarshavin06 demiş ki:Şu Tsro 'yu indirip başlasamda bu dandin oyundan kurtulsamMaalesef bu serverdan bir halt olmayacağı kanısındayım..
aynen bendeDeadSpirit demiş ki:ben bir umut bekliyorum ama ne kdr bekliycem şüpheliarshavin06 demiş ki:Şu Tsro 'yu indirip başlasamda bu dandin oyundan kurtulsamMaalesef bu serverdan bir halt olmayacağı kanısındayım..
![]()