Jangan cave de uniq keserken dc yedik lol.
qwp15 demiş ki:WarnerBros demiş ki:ong lar da kasılırken öldüm ama geri doğamıyorum
o nasıl bişey ya
![]()
Tam zamanı işte atsınlar bi check stall mtall yapanlarda düşsün oyundan. Gececilerde kassın güzelce.volkanka demiş ki:oyunda adam kalmadı ki doğru düzgün. pt ye adam gelmiyor ...
volkanka demiş ki:pt ye 44 lük adam aldım . kimsenin geleceği yok pt lerde de azalma meydana geldi.
sabah açarlar login i...nukenobar demiş ki:volkanka demiş ki:pt ye 44 lük adam aldım . kimsenin geleceği yok pt lerde de azalma meydana geldi.diyorum sana oyuna bir gireyim benim ptler gibisi yok
Yalnız da temin oyundaydım şimdi giremiyorum oyuna bi check yapıp devam etsinler gececiler kassın güzelce stallcılar düşsün adam kalmadı
aynen baya sallandıkqserdar35 demiş ki:deprem oldu hayat online![]()
aynn hacı deprem oldu millet serveri düşünüyoqserdar35 demiş ki:deprem oldu hayat online![]()
bro kaç oldunuz en son ben dc yedim giremedim bi dahamusman demiş ki:Ne depremi la deprem ne arar bazarda![]()
37 oldum dc yedim bende senden 1 saat fazla kasabildim iştetimu41 demiş ki:bro kaç oldunuz en son ben dc yedim giremedim bi dahamusman demiş ki:Ne depremi la deprem ne arar bazarda![]()
![]()