Sos som sun item nerde ?WildKing demiş ki:- Resim Silinmiş.
PS:Mino gmle konuşmuş gm bunu buga sokamamış bidaha botta yakalarsa o zaman sokacak
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Sos som sun item nerde ?WildKing demiş ki:- Resim Silinmiş.
PS:Mino gmle konuşmuş gm bunu buga sokamamış bidaha botta yakalarsa o zaman sokacak
ahahahWkStyLe demiş ki:Sos som sun item nerde ?WildKing demiş ki:- Resim Silinmiş.
LVUP topici zannetmiş XdAvenger demiş ki:ahahahWkStyLe demiş ki:Sos som sun item nerde ?WildKing demiş ki:- Resim Silinmiş.
Satılıkmı ? Çok iyi öderimSarkoLata demiş ki:Goatlara gittim , daha ilk mob. Ve ben bir bowcuyum tam da farm başlıcam
- Resim Silinmiş.
ps;botun sos dropped yazısını seviyorum ya
Yok farm yapıcam bununlaAvenger demiş ki:Satılıkmı ? Çok iyi öderimSarkoLata demiş ki:Goatlara gittim , daha ilk mob. Ve ben bir bowcuyum tam da farm başlıcam
- Resim Silinmiş.
Gel biz yine bir konuşalım cazip bir teklif vericemSarkoLata demiş ki:Yok farm yapıcam bununlaAvenger demiş ki:Satılıkmı ? Çok iyi öderimSarkoLata demiş ki:Goatlara gittim , daha ilk mob. Ve ben bir bowcuyum tam da farm başlıcam
- Resim Silinmiş.
xD karıştırmışım ya k.bakmayın bana daha sos bile çıkmadı, 1 leveldan beriSarkoLata demiş ki:LVUP topici zannetmiş XdAvenger demiş ki:ahahahWkStyLe demiş ki:Sos som sun item nerde ?
E o kadar hızla es geçiyosundur soxları heraldiWildKing demiş ki:xD karıştırmışım ya k.bakmayın bana daha sos bile çıkmadı, 1 leveldan beri
%75 phy dusmus daha ne istiyorsunFunny Child demiş ki:Yeni düştü :) Keşke blade olsaydı :)