Tools hikayesi nedir? Ben kullanacaktım bunu ama yerden hiçbirşey toplatamıyorum.
aynen çok iyi olur sabahtan beri arıyorum bide bende öğrenmek istiyorum media.pk ile oynamayı nası yapıyosunuz merak ediyorumNERWAGUS demiş ki:bu son cıkan 1.037 de calısmıyor yeni sürümü yüklerseniz svinrm
Birazdan hallediyorum3LackOps demiş ki:aynen çok iyi olur sabahtan beri arıyorum bide bende öğrenmek istiyorum media.pk ile oynamayı nası yapıyosunuz merak ediyorumNERWAGUS demiş ki:bu son cıkan 1.037 de calısmıyor yeni sürümü yüklerseniz svinrm
FantastiC demiş ki:Silkroad Elite Loader Range ayarını loader ile ayarlayabilirsiniz...Auto selectli Media.pk ile Bot gibi kullanabilirsinizOtomatik Tuş Basma Programı da rarın içindedir
LinklerElite Loader ve Auto Tuş Elitesro Media.pk ( Server 1 , 2 , 3 , 4 ) Auto Select Eklenmiştir..VirusTotal : http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c48290cb44980539e35a6ac16dd2e239196158588992ecb3f2e4ccb92fec02b3-1308857778En başta Auto selectli media.pkmızı oyunun kurulu olduğu bölümdeki media.pk ile değiştiriyoruz. Loader'de olan virüsler kodlamadan kaynaklı virüslerdir zararsızdır ( Yinede İndirip indirmemek size kalmış bende kullanıyorum sorun yok Oyuna girdikten sonra auto selecti Bara koyup auto tuş programını çalıstırdaktan sonra arkanıza yaslanın