beyler ne olur su 9. partı yenıden yukleyın kaç kez ındırdım olmuyor gene olmuyor crc hatası verıor bı arkadasımız da aynı seyden sıkayet etmıs mıllet oyunuda 70 oldu bız hala aynı lvl ız yardım edın ne olur beyler lutfen bı yardım cıldıracam kıracam bılgısayarı valalha

kardes yuzde 85 de ındıırınce esaj atacagım ısl sorun cozulur 4 gundur ugrasıyorum buda olmaz sa bırakacam yanı sınırlerım bozuldu

olmuyor kardesım olmuyor bosuna ındırme zaten kota da kalmadı sız bulursanız cozuk buraya bı mesaj atarsınız okey?

arkaadslar rapıd den ındırdım olmadı su an da tek lınk den ındıdırıyorum ve 90 ıle ılerlıyor 2.30 saat gosterıyor ısl bu dogrudur ve her hangı bır aksılık olmaz da su oyunu yukleyebılırım szıde bence tek lınk ı deneyın su an 70mb ındırdı daga yolun basındayım ama olsun :lol:

beyler su anda yarıladm ındırmeyı dveam edıyorum 1.30 a bıter gıbıme gelıyor buda olmazsa sasırmayın carı satılıaga cıkaracam sıkıldım 5 gunudr dowload yapıyorum:D ama mod arkadasa gene de tesekkur ederım

A.Q BU NE BİCİM LİNK 9.LİNKİ 3. KEZ İNDİRDİM %76 LARDA CRC HATASI VERİYO ...BU KADAR KİŞİ ŞİKAYETCİ KAPATIN BALİ KONUYU MİLLETİN BOŞUNA KOTASI DOLUYO..HİÇMİ GÖRMÜYONUZ YAZILANLARI..KIRCAM ŞİMDİ PC Yİ..AKLI OLAN İNDİRMESİN..TEK LİNK EN İYİSİ BENCE..BEN TEK LİNKTE İNDİRİYORUM ŞİMDİ.... Evil or Very Mad

baykarizma demiş ki:
** BU NE BİCİM LİNK 9.LİNKİ 3. KEZ İNDİRDİM %76 LARDA CRC HATASI VERİYO ...BU KADAR KİŞİ ŞİKAYETCİ KAPATIN BALİ KONUYU MİLLETİN BOŞUNA KOTASI DOLUYO..HİÇMİ GÖRMÜYONUZ YAZILANLARI..KIRCAM ŞİMDİ PC Yİ..AKLI OLAN İNDİRMESİN..TEK LİNK EN İYİSİ BENCE..BEN TEK LİNKTE İNDİRİYORUM ŞİMDİ.... Evil or Very Mad
senin iii miş daha ben 9. part ı 11 kez ,indirdim ama nafile her seferinde crc hatası veriyo
kota desen 2 katına çıktı.

ulen ben o tek ling olandanda inirdim dap download programıyla ama içine eetimin şeyi normal dosya olarak indi nasıl oluyo ya bu kurulup dosyası değilde normal bi dosya olarak indi kafayı yiyecem bu avrupa yüzünden bi yükleyemedim

ve admin arkadaşlar bu crc hası için sadece bizde sorun yok bu 9.part bozuk yada bozuldu çünki 2 kerede cafeden indirdim açmadı gene

Ve bana şunu açıkayın pls eğer bu dosya düzeltimiyecekse başımızın çaresine bakalım diğer forumlardan bulup indirelim en azından

çünki 9 tane part indirdim bi o kadar emek para ve zaman harcadım yok bu dosyayı düzeltemeyiz diyosanız bizde başka yollar ararız

arkadaslar cok yavas indiriyo oyunu aca bilmek için hepsi inecek degilmi rarlarin

beyleer yanı gene mı olmuyor ındırınce 9 uncu calısıyor mu bırılerı soyleyebılır mı cunku ben bır daga bastan ındırıemem 10 partı yer kalmadı ne olu r acıklayın 9 uncu da hata var muı yok mu

oldu oldu oldu beyler tek lınk yukleyeyın su an upload yapyor 2 dk ya oyundayım 800mb ı 2 saat te ındırdım ve saatte 5 le ındırdı su an oyuna gırecegım sızde tek lınk dne ındırın derım :lol:

ben de full indirdim. 10 part tamm ama bi tanesi bozuk annamadım hangisi bozuk.. :lolmuch:
gitcem 5 liraya alcam int cafeden :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch: uraşamam ben öle

:?!!! Peki arkadaslar bunlarin hepsini indirdikten sonra nasil kurucaz rar dan cikaramiyom -- lutfen birisi yardim etsin ... Cool

Yukarı Alt