extraloob demiş ki:
SILKROAD ONLINE BATTLE ARENA'ya NASIL GİDİLİR ?
Silkroad Online 31 Ağustos 2010 update'yle beraber gelen yenilikler şunlardır ;
- Resim Silinmiş.
Battle Arena'ya Nasıl Kayıt Olunur ve Gidilir ? Şehirlerde ki teleport'un yanında ki Arena Manager'den kayıt olunuyor ve gidiliyor.
Battle Arena Saat Kaçta Başlar : 03:15 ~ 03:55/15:15 ~ 15:55 (Silkroad Yerel Saati) – 21:15 ~ 21:55/21:15 ~ 21:55 (Türkiye Saati)
Special thx to Extraloob.Com
- Resim Silinmiş.
brkcbbr demiş ki:Bnim bimediğim bu batle arenaya herkes gidebilcek mi her lv???
Yanlış yazmışsın adminextraloob demiş ki:extraloob demiş ki:
- Resim Silinmiş.
Battle Arena'ya Nasıl Kayıt Olunur ve Gidilir ? Şehirlerde ki teleport'un yanında ki Arena Manager'den kayıt olunuyor ve gidiliyor.
Battle Arena Saat Kaçta Başlar : 03:15 ~ 03:55/15:15 ~ 15:55 (Silkroad Yerel Saati) – 21:15 ~ 21:55/21:15 ~ 21:55 (Türkiye Saati)
- Resim Silinmiş.
/ Battle Arena giriş saatleri eklenmiştir.
extraloob demiş ki:
- Resim Silinmiş.
Battle Arena Saat Kaçta Başlar : 09:15 ~ 09:55 / 21:15 ~ 21:55 (Türkiye Saati)
- Resim Silinmiş.
Geriye bi oynamak kaldı .. ty 'exl'extraloob demiş ki:saatlerini de öğrendik tamam oldu ^^
Imzam=Bilmemek Ayip Degildir Yeterki Caktirma.buyur kuzum nedir ah wahh bilmemek ayıp mı öğrenmemek ayıp değil mi sizin köyde
Peki bu level aralığı olayı neye göre değişicek.extraloob demiş ki:brkcbbr demiş ki:Bnim bimediğim bu batle arenaya herkes gidebilcek mi her lv???
evet herkes lvl aralığına göre gruplanacak ve savaş başlayacak.
dostum senin msj sayın az yani dünkü çocuk gözüyle bakıyolar bu sitede o yüzden verdiğin bilgiler yalan yanlış olarak değerlendiriliyormesutuzelli demiş ki:tam belli değilmi ? dostum ben yalanmı söylüyorum ?
hunterumit demiş ki:kaç lw üstü girebiliyor ?
3 kere olmadı ztn battle arena :S bi dün akşam bide 10 da bşlickExcLusivE demiş ki:Bu Battle Arena'ya kaydoluyorum (her seferinde tekrar tekrar) kayıtlısınız diyo ama 3 kez oldu Battle Arena'ya atmadı acaba nerde yanlış yaptım :(