database yi yaptım navicatta ama game server ile login serveri actığımda database hatalı diyor navicatta adata base execute batch file yaptım erorsuz yükledi sağ tarafta server ip ile port var server ip ne yazıcam port ne yazılacak burada değisiklik yapmam gerek varmı?ugur694 demiş ki:yeni datebase nasıl yapılıyor bunu resimli baştan göşterirmisin bende new datebase pasif durumda ve execute batch file de yanlız bende net yok sorun olmaz bu dimi
Hayır.. Navicatı Açıp Databasenin içinden tablese girip "serverlar" a girmen lazım gelen pencerede 1 tane server olması lazım eger databaseyle ugrasmamışsan id bolumunde "1" yazması lazım onu "0" olarak değiştirip çık yenıden oyuna girmeye çalıştıgında server list gelicek..leydinuker demiş ki:portlar deiğsik ondan olabilirmi sever list gözkmeyebilir mi?
Şimdi senin içinde onu upluyorum ..RoyaLe demiş ki:
ben sondan kurdum ama saol yardımcı olduğun içindoqu3mre demiş ki:Hayır.. Navicatı Açıp Databasenin içinden tablese girip "serverlar" a girmen lazım gelen pencerede 1 tane server olması lazım eger databaseyle ugrasmamışsan id bolumunde "1" yazması lazım onu "0" olarak değiştirip çık yenıden oyuna girmeye çalıştıgında server list gelicek..leydinuker demiş ki:portlar deiğsik ondan olabilirmi sever list gözkmeyebilir mi?
Önemli Değil..leydinuker demiş ki:ben sondan kurdum ama saol yardımcı olduğun içindoqu3mre demiş ki:Hayır.. Navicatı Açıp Databasenin içinden tablese girip "serverlar" a girmen lazım gelen pencerede 1 tane server olması lazım eger databaseyle ugrasmamışsan id bolumunde "1" yazması lazım onu "0" olarak değiştirip çık yenıden oyuna girmeye çalıştıgında server list gelicek..leydinuker demiş ki:portlar deiğsik ondan olabilirmi sever list gözkmeyebilir mi?
Hayır.. Yürürken Hata Vermiyor Sadece Gökyüzüne Tıklamaman Gerekli .. Tıklayınca Game Server Hata Veriyor Adam Takılıyor.xfire demiş ki:ben çalıştırdım yürürken bile hata veriyor tekrar gözden geçmesi gerekcek yani
Ayrıca ingilizce klavyeye gecmis olması lazım ...TheLastHawk demiş ki:alt+sol shift+" ile açabılırsın .
Genelde Versiyon Eski Veya Güncel Olduğundan Oluyor {Client'in}karaselim demiş ki:ben oyuna giriyorum her şeyim hazır sadece cara tıkladım start diyince ????? hatasını alıyorum