Toxicated demiş ki:Oooo takımı falan da biz seçebiliyoruz, öyle anladım Harika olacak bu harikaaa
Wow'da çok gelişmiş bi olay şu teamspeakextraloob demiş ki:Toxicated demiş ki:Oooo takımı falan da biz seçebiliyoruz, öyle anladım Harika olacak bu harikaaa
tam wow gibi screamadle'ı aradım konuştukta olay bu diyor ben lvl 80 full itemlerimi 3 farklı set olarak dizdim ve yapılan tek şeyteamspeak ile bağlanıp 8v8 gruplara ayrılıyoruz ve kapışıyoruz ama en önemli şey yanında healer bulunması lazım diyor kısacası oyundan sıkıldın al yanına 8 arkadaşını gir arena'ya karşına gelecek 8'li bir takımla savaş bu takım özel hazırlanmışta olabilir rastgele müracaat etmiş 8 kişide olabilir, joymax silkroad online oyununu çok iyi biliyor tam 110 lvl olmalar başladı arena açıldı kısacası 110 adamı alıp gidernler öttürecek ama beni de kesecek 110 lvl adam pek tanımıyorum hani
Belarj demiş ki:trailer kötüydü biraz daha güzel olsa iyi olurdu bakalım oynarken nası olucak
emrap33 demiş ki:daha 3-4 haftası var heralde download lınklerı bıle açılmamış
Quattro demiş ki:
SILKROAD ONLINE LEGEND 5 PLUS BATTLE ARENA TÜRKÇE AÇIKLAMASI ve DOWNLOAD
Haber anasayfamızda yayındadır ; http://www.extraloob.com/v6
LEGEND V PLUS BATTLE ARENA Bölümümüz Açılmıştır
LEGEND V PLUS BATTLE ARENADOWNLOAD
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
LEGEND V PLUS BATTLE ARENA
Legend V İndirmek İçin Tıklayın
Silkroad Online 22 Haziran 2010 Update ile duyurusu yapılan, SILKROAD ONLINE LEGEND V PLUS BATTLE ARENA TÜRKÇE AÇIKLAMASI ve DOWNLOAD sizler için derlenip hazırlanmıştır.
LEGEND V PLUS BATTLE ARENA Tanıtım Video'su
[facebook]cfs-ak-ash2/33186/516/135034756522768_9370.mp4[/facebook]
01 Aralık 2009'da duyurusunu yapmıştık haberin tek ve doğru kaynağı ; http://www.extraloob.com
LEGEND V PLUS BATTLE ARENA Duyurumuz - 10 Aralık 2009
Special thx to extraloob.com
- Resim Silinmiş.
BekliyoruzAdvance demiş ki:ksroda var şuan isterseniz arena npclerinden ss alabilirim
Quattro demiş ki:BekliyoruzAdvance demiş ki:ksroda var şuan isterseniz arena npclerinden ss alabilirim