Sen alcak ol yeterkiBaY_SamuraY demiş ki:Axaxaxa çakal ya bende artık damaqe show yapıcam eu karakterlere alışamıyorum fakat warrior/warlock bnm styleımdır sn çarı al genede bakarsın ben satın alırım axaxaxaxaxa
Sen alcak ol yeterkiBaY_SamuraY demiş ki:Axaxaxa çakal ya bende artık damaqe show yapıcam eu karakterlere alışamıyorum fakat warrior/warlock bnm styleımdır sn çarı al genede bakarsın ben satın alırım axaxaxaxaxa
oğuz biraz büyü ya gerçekten sen zenginsin diye bir özelliğin yok bidaha ismimide ağzına almazsan sevinirim.Charı alcak olursan pm atman yeterli.İyi forumlar.BaY_SamuraY demiş ki:bnm para war sen takma orasına eheheh 1500tl varda harcayasım gelmio cafe de 600tl para verioalr yapcak bişi yok 500 ü zaten aylık takılma masrafım 100 100 atıom bi kenera birikti böyle böyle eheheh limited şirket kurcam sorma msn ekle snn konu altına yazım bak ordan :)
Bu Job sistemi ile yeni egy weapon görevi de gelecek die bi söylenti wardı o rivayet mi acaba ?extraloob demiş ki:Salı günü gelecek linkler.
Rivayet sen joymax olsan herseyi bir kerede koyarmısın aynı legend içine sonra ne yapacak adamlarGoodLucky demiş ki:Bu Job sistemi ile yeni egy weapon görevi de gelecek die bi söylenti wardı o rivayet mi acaba ?extraloob demiş ki:Salı günü gelecek linkler.
extraloob demiş ki:fii tarihinde duyurmuştuk bölümlerimizi bile açmıştık kısacası extraloob.com okuyucuları buna hazırdı
joseph99 demiş ki:extraloob demiş ki:fii tarihinde duyurmuştuk bölümlerimizi bile açmıştık kısacası extraloob.com okuyucuları buna hazırdı
ilklerin efendisi extraLOOB okan abi yeni sw gelecekmi acaba 2000 silkle başlamayı düşünüyomda tşk ...
extraloob demiş ki:joseph99 demiş ki:extraloob demiş ki:fii tarihinde duyurmuştuk bölümlerimizi bile açmıştık kısacası extraloob.com okuyucuları buna hazırdı
ilklerin efendisi extraLOOB okan abi yeni sw gelecekmi acaba 2000 silkle başlamayı düşünüyomda tşk ...
%100 gelecek.