extraloob demiş ki:
-Bu tamamen joymax'ın planı arkadaşın silahında denedik ve test ettik.3 lvl tutması için item malldaki destroy rondodan aldı. 4 defa falan bastı sonunda 3lvl olanını tuturdu hp sini dehşet derecede arttırıyor.Kendisi wizard ve pwp lerde çok işine yarıyor. 3 vs 1 yapar oldu :)
bu kısmı detaylı bir açın bakayım o hp bende lvl 2 harbiden manyak birşey hiç yatmıyorum öyle bir eklenti görmedim onu lvl4e kadar denerim walla
Açalım hemen ;
Joymax socket sistemi ile beraber destroy rondoyuda getirdi...Bu item mallda 28 silk karşılığında satılıyor bilmeyen yoktur zaten.Babel serverında tek seferde 3 lvl tuturan görmedim, 2lvl yada 1lvl oluyor genelde.Nekadarda şans işi olsada...İşte o şansı kırmak için birazcık silk ve goldumuza kıyacaz :) Bastığımız socketleri silkle satılan rondo ile silip tekrar deniyecez.3lvl olma olasılığı artıyor.Yani kısacası o şansını kendine tekrar yaratıyorsun.Bizim arkadaşa 4 denemeyle çıkar belki öbür arkadaşa 1 denemeyle belki diğer arkadaşada 10 denemeyle.Ama kendi görüşüm millet daha bu socket olayına yüklenmeden bu şansı zorlamak lazım ileride belki daha zor olur hatta 3lvl maximum hp %50 basılan silahlar süper fiyatlardan satılabilir yada değerini x2 ye katlar...
PS: 3 lvl maximum hp wizardlar için şahane 21sn sürüyor ayrıca 45 sn bless sürer pwp de 3 vs 1 yaparsın çok rahat :)