Benim önerim şöyle ;
Genel Bilgiler bölümünün adı "SilkRoad Temel Bilgiler" olarak değiştirilsin ve bu bölümde sadece sabit , bilgi verici konular olsun.Bu bölüme konu açılmasın , konuların hepsi diğer bölüme çılsın ve diğerbölümün adı da SilkRoad Genel olarak değiştirilsin.Çünkü şu durumda iki bölümün birbirinden pek farkı yok , ama dediğim gibi bi uygulama yapılırsa bence çokdaha iyi olur , temel bilgiler bölümünde sadece sabit bilgi verici topicler bulunur , yani oyuna başlayanlar veya oyun hakkında fazla bilgisi olmayanlar için bi nevi bir rehber bölümü olur.
Diğer SilkRoad Genel bölümüne ise silkroadla ilgili her türlü konu açılır (Guild,alım-satım konuları hariç tabi).Böylece çok daha düzenli olur , hem hazır forumda fazla mesaj yok uygulamayı şimdiden yapalım.
Ayrıca bu european ve chinese bölümleri , eğer dediğim öneri kaale alınıp uygulanırsa ( :mrgreen: ) , adı "SilkRoad Genel" olacak bölümün alt konuları halinde gözüksün ki belli olsun.
Bunu daha önceden de belirtmiştim bazı arkadaşlar da destek vermişti , bence çok güzel olur siz ne dersiniz ?

Bu arad arkadaşlar o yeni açılan european ve chinese bölümlerinin alt bölümler karışmış :lol: O 2 bölümün bir alt bölümü olmamalı bence , o iki bölüm başlı başına bir bölüm olsa daha iyi olmaz mı ? Hem european da item al-sat bölümü var hem chinesede ? İtem al-sat bölümü falan ayrılmamalı bence, sadece eu - chinese diye ayıralım konuları oraya açılır bundan sonra.Biraz karışmış o bölümler :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Chinese itemlerini Europeanlar kullanamıyor,bu nedenle alt bölümleri olması daha iyi,karışıklık olmaz...Avrupa hartaları avrupa bölümünde açılıyor,chinese haritaları chinese bölümünde açılıyor...Şu durumda iyi bence,lakin ilk mesajında ne anlattığını anlayamadım... :mrgreen:

Dampyre

Buralıyım
şimdi güzel oldu
Avrupa Genel Bilgiler Bölümü açıldı ve içi dolmaya başladı
Ama Chineese Genel de bi şey yok benim taşıma yetkim olmadığı için taşıyamıyorum.. Crying or Very sad
Yetki pls.. (Taşıma ve Sabit )

jesuswan demiş ki:
Chinese itemlerini Europeanlar kullanamıyor,bu nedenle alt bölümleri olması daha iyi,karışıklık olmaz...Avrupa hartaları avrupa bölümünde açılıyor,chinese haritaları chinese bölümünde açılıyor...Şu durumda iyi bence,lakin ilk mesajında ne anlattığını anlayamadım... :mrgreen:
İtem konusunda haklısın.Ama haritalar 1-2 konu alır.Bir avrupa haritası , bir de avrupa unique spawn noktaları haritası.Yani 2 konu için ayrı bölüm açılmaz sanırım :mrgreen: Görevlere gelince ,ayrı ayrı avrupa ve çin görevleri var ama avrupai charlar çin görevlerini , çinli charlar da avrupaigörevlerini zaten yapabiliyor.O yüzden görevlerin de birbirinden ayrılmaması gerekir sanırım ? Yani eu görevler-haritalar ve chinese görevler haritalar bölümleri birleştirilip , alt bölüm olmaktan çıkarılabilir diyorum.
2.konu ise şu.Forum ana sayfasında Genel Bilgiler diye bölüm var.EU bölümüne girince Genel bilgiler diye bir bölüm var.Chinese bölümüne girince de Genel Bilgiler diye bölüm var. Razz Forum ana sayfasındaki Genel Bilgiler neci oluyor o zaman ? :mrgreen: O bölümün ismi Sabit Konular ya da Temel Bilgiler vs. gibi değiştirilsin bari. :mrgreen: Ve o bölüme üyeler konu açıp düzeni bozmasın , o bölümde konu açılarak soru falan sorulmasın , sorulacak soru varsa diğer sorularınız ve cevaplarınız bölümlerinde sorulsun.Yani o bölümde sadece hem eu hem de chinese charlar için ortak olarak geçerli olan bilgiler yer alsın sabit konu olarak.

DampyrE demiş ki:
şimdi güzel oldu
Ama Chineese Genel de bi şey yok benim taşıma yetkim olmadığı için taşıyamıyorum.. Crying or Very sad
Ben oraya taşıyorum şimdi yavaş yavaş :lol:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Anladım şimdi dediğini,onu öyle bırakma nedenim forumda en çok mesaj sahibi olan bölüm orası,biraz göze hitab etsin diye... Wink

Dampyre

Buralıyım
DampyrE demiş ki:
şimdi güzel oldu
jesus dikaate alsan Rolling Eyes

Dampyre

Buralıyım
teşekkürler ..

ama o bölümde sabit de yapamıyorum.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Yukarı Alt