Takımı
Fenerbahce
inş ... dört gözle bekliyoruz ayrıca arkadaşlar sizden bi ricam var burdaki guildlerden birine girmek istiyorum oyun açılınca lvl 54 oldm yabancı guildi kasıorum bi arkadaşla saygılarımla

bana yegen bi tane üyelik aldıda ben almaya calıstımda bilgileri giriom tıklıom gönderiom bi sayfa gelio bizim normal sroda üyelik alırken üyelik tmm dır dio confirm e basıos yaa bundada bi yazı gelio tıklıom site tmm men kapanıo nası bisi anlamadım yardım pls Sad

dostum aldığığın hatanın yada üyelik işleminden sonraki pencerenin ss sini buraya ekle bi bakalım olmadı bana ö.m. den bi hotmail adresi gönder ben site açılınca bi bakayım kahvekeyfi

TurKPunisheR demiş ki:
inş ... dört gözle bekliyoruz ayrıca arkadaşlar sizden bi ricam var burdaki guildlerden birine girmek istiyorum oyun açılınca lvl 54 oldm yabancı guildi kasıorum bi arkadaşla saygılarımla
Bizim guilde gelebilirsin!

[Ottoman]

maalesef hayır diye biliyorum. çünkü site sabah 06:00 - 07:00 arası açılıyor. şifre değişikliğide bu saatlerde sitenin açık olduğu bi zamanda değiştiriyor..

beyler bana tek link psro linki verimsiniz cok lazım lütfen sitedeki konudaki linkte yok rapid var parça parça tek link verirmisiniz....

Yukarı Alt