ya karakterime giriyorum bazı yerlerde tak oyundan atıyor ve hata da vermiyor yardım edin lütfen ya!

Ya bana biri yardım etsin 83 lvl charım war hotanda bugda galiba oyuna girdigim gibi charı görmeden oyundan atıo hata fln wermio bi cözüm söleyin :!!&%&! :confused1: :buddha: :?: :?:

GM'le bi şekilde iletişime geçmelisin tek çözümün bu olduğunu düşünüyorum :S

oyuna giriyorum.start diyorum charada giriyorum hemen.oyuna girer girmez chardan atıyor ne yapmam lazım yardım lütfen.hata felan vermiyor oyundan attıkdan sonra

yaw bende pak file open faile... hatası geliiyor start diyince birde biri bana hesap verebilirmi yardımcı olana silkraoa oasis serverinde 54 lw war. verecem

yuhh58 demiş ki:
yaw bende pak file open faile... hatası geliiyor start diyince birde biri bana hesap verebilirmi yardımcı olana silkraoa oasis serverinde 54 lw war. verecem
hesap mı verelim ?

particles.pk2 yi indir, kurdugun dosyanın içine atmayı dene.

3ay önce girdiğim ıd pw le oyuna giremiyorum yeni hesap da alamıyorum yardımm

Merhabalar.Pak file open failed diyor.Data.pk yıda yükledim herşey tam.Yardımınızı bekliyorum

abi bnm ecsroda ecsro acılıow warnıng yazan bi problemle karşılaşıom ndn olabilir önceki gün ne gzl giriodm 1 gün sonra bişi oldu ne olabilir?

bana yardım edin ecsroyu yüklediğim ilk gün ne gzl acılıodu sonraki gün ise warnıng yazan bi problemle karşılştım sorun neyden kaynaklanıyor ltfn yardım pLss!

Yukarı Alt