WaR_LorD demiş ki:ya ben oyunu sildim tekrar yükledim ?????? hataını alıyorum (5 gün kapanmıştı ya onun hatasından)
WaR_LorD demiş ki:ya ben oyunu sildim tekrar yükledim ?????? hataını alıyorum (5 gün kapanmıştı ya onun hatasından)
biri cevaplasın lütfen yaWaR_LorD demiş ki:WaR_LorD demiş ki:ya ben oyunu sildim tekrar yükledim ?????? hataını alıyorum (5 gün kapanmıştı ya onun hatasından)
forumu birazcık araştırsan cevabını kendin bulcan üst konu war 5-6 taneWaR_LorD demiş ki:biri cevaplasın lütfen yaWaR_LorD demiş ki:WaR_LorD demiş ki:ya ben oyunu sildim tekrar yükledim ?????? hataını alıyorum (5 gün kapanmıştı ya onun hatasından)
Cok Teşekkürler Dedigi Gibi Sabit Yapacak Adam Arıyordukgscihan demiş ki:Bizde ögleden Beri sabitlicek Birini Bekliyorduk kahvekeyfi RazzJasonWalker demiş ki:teşekkürler çok güzel bir çalışma olmuş sabitledim :)
Resimler Gayet Açık Evet Her Girişinde YapacakSın...İlerki Zamanlarda Program Yapacam Yani Macro Program Demeyelimde Otomatik Girer Winkberkbal demiş ki:eywallah kardes ! her zaman oyuna girerken bunu yapıcakmıyız peki ?
omer877 demiş ki:beyler bende böyle bir hata veriyor yardım lütfen !
- Resim Silinmiş.