daha öncede belirttim beni çekemeyen çoktur^^ onlardan biride fake bir hesap açıp böyle ithamlarda bulundu işte saldım :)BigGod demiş ki:Teşekkürler Erdi , sayende Cleric'i FF'ledim..
Birde skill uplanıyor ama gücün artımıyor fln diyen olmus uzaydamı yaşıyor o kişi ? Benim offering 1 Lv'di 100k atıyordum maxladım 350k+ aynı moba. Bi yerinizden element uydurmayın . emeğe saygı gösterin.
O cocuğun yorumunu bana ilettiğinde yerleyere yattım gülmektennErdiDemiral demiş ki:daha öncede belirttim beni çekemeyen çoktur^^ onlardan biride fake bir hesap açıp böyle ithamlarda bulundu işte saldım :)BigGod demiş ki:Teşekkürler Erdi , sayende Cleric'i FF'ledim..
Birde skill uplanıyor ama gücün artımıyor fln diyen olmus uzaydamı yaşıyor o kişi ? Benim offering 1 Lv'di 100k atıyordum maxladım 350k+ aynı moba. Bi yerinizden element uydurmayın . emeğe saygı gösterin.
önemli değil faydalı olabildiyse ne mutlu sana
ahahahahahaShutetsu demiş ki:O cocuğun yorumunu bana ilettiğinde yerleyere yattım gülmektennErdiDemiral demiş ki:daha öncede belirttim beni çekemeyen çoktur^^ onlardan biride fake bir hesap açıp böyle ithamlarda bulundu işte saldım :)BigGod demiş ki:Teşekkürler Erdi , sayende Cleric'i FF'ledim..
önemli değil faydalı olabildiyse ne mutlu sana
Bug ile Noise Lv 110 yaptım Koşuyuda baktım yaratıklar dalmıodu acaba neden
Evet , dc kutusu gibi kutu gelip yeterli sp yok diyor tabi ben tsroda denedim.mani demiş ki:arkadaşlar gelen update ile skil bug düzeltilmiş gibi görünüyor
bu konuyu daha önce açsaydınız yav keşke FF yapardık ne güzel ( upddate gelmeden önce bende bugu uyguladım oluyodu )
sarkoLata demiş ki:Evet , dc kutusu gibi kutu gelip yeterli sp yok diyor tabi ben tsroda denedim.mani demiş ki:arkadaşlar gelen update ile skil bug düzeltilmiş gibi görünüyor
bu konuyu daha önce açsaydınız yav keşke FF yapardık ne güzel ( upddate gelmeden önce bende bugu uyguladım oluyodu )