Joymaxın sitesinde var kuzum başka ne istersin ?KimYooShin demiş ki:Kaynak ?
Oraya bakmamıstım normal silkroad bölümüne bakmıstım sryDark Zone demiş ki:Joymaxın sitesinde var kuzum başka ne istersin ?KimYooShin demiş ki:Kaynak ?
Normal silkroada bişey olduğu yok sadece alternatif bir oyun olarak web tabanlı olarak aynı konuda bi oyun oluşturuyolar. Herkes oyunu bırakıcaz falan diyoda yani ondan yazma gereği duydum ^^.EmmaW. demiş ki:eğer oyunu tümden bu olaya aktarılacaklarsa sanırım icf gibi olur mesela oyuna girersin pvp alanını seçersin icf de oda seçiyormuş gibi oraya gidince başlat falan dersin client açılır tarzı olur galiba
Nokia 3310 girerse oynarım her türlüRowdy demiş ki:e peki telefondan felan girilecek mi acaba ? BlackBerry, iPhone felan ? ^^
ahaha. ayıpsın brom oynanmaz mı o telefondanAutumn demiş ki:Nokia 3310 girerse oynarım her türlüRowdy demiş ki:e peki telefondan felan girilecek mi acaba ? BlackBerry, iPhone felan ? ^^
3310Rowdy demiş ki:ahaha. ayıpsın brom oynanmaz mı o telefondanAutumn demiş ki:Nokia 3310 girerse oynarım her türlüRowdy demiş ki:e peki telefondan felan girilecek mi acaba ? BlackBerry, iPhone felan ? ^^
sarkoLata demiş ki:Düşünemiyorum ; ogame gibi evren 2,3 ...
Yeni browser : SrOpera , web-based sro için bot
Ben alıyım sana bilgisayarKitty demiş ki:Anam bacım belki benim ezik telefondan bile oynanır haaa
gerci gelene kadar tekrar bilgisayarım olur o ayrı ;D
Emre bize Bilgisayar alAddicted demiş ki:Ben alıyım sana bilgisayarKitty demiş ki:Anam bacım belki benim ezik telefondan bile oynanır haaa
gerci gelene kadar tekrar bilgisayarım olur o ayrı ;D