Arkadaşım kafamı buluyorsun benim yazımda virüstotal onaylı...Koy bakalım virüstotal tarama sonucunu ordaki kasperskyda onay verecekmi bilerekmi yapıyorsunuz farkındamı degilsiniz anlamıs degilim!!!
Sana şöyle söyliyeyim beni bilen bilir bilmeyende elbet öğrenir.ThenD demiş ki:Herşey iyi güzelde linkte verdigin agbot ve kendi anlatımının oldugu dosyalar virüsdolu be kardeşim taratıp koysan keşke...
Use Atack Skills işaretlersen koydun skilleri kullanacaktır.speed05 demiş ki:Bütün Botu Cozdüm Fakat Giant/Champion lara Normal Attack Yapıyor Skill Kullanmıyor Bu Konuda Bir Cozumu Olan varmı?!..
benimde sorunum aynı lütfen yardımcı olun.oyuna da giremiyorumPunkyPenguin demiş ki:- Run SROR Hackshield i çalıştırarak oyunu açın.
Bu kısımda kalıyorum ben de . Dosyaları Silkroad-R'ın olduğu klasöre attım , ama şu hatayı alıyorum :
Ben Silkroad-R'ı D:ye kurdum ondan mı acaba ? Clienti bulamıyormuş .
bu seferde 3dk bir dc vermeye başladı anlamadım gittiberatad demiş ki:3-saaattten beri uğraşıyorum senn sayende oldu teşekkürler:)
Redd demiş ki:o verilen uyarı oyun kapalıdır uyarısı run sror hackshield kısmını detaylı incele derim