Kemalist demiş ki:
Kendime geldim , bir kaç şey yazayım respect hakkında ^^

Respect eski nickiyle gscihan başka bir sitenin co-adminiydi. (Yanlış hatırlamıyorsam) Respect'in diğer sitedeyken konusuna mesaj yazmıştım editlemişti birde uyarı vermişti bana :P Bende çok kızıp exl'deki accountunu bulup ona uyarı vermiştim :mrgreen: (daha birbirimizi tanımıyorduk tabi) Sonra cihan pm attı ben attım kapıştık site üzerinden , sonra msn verdi msn'dende uzun bir süre kapıştık sonra nasıl olduysa arkadaş olduk 8O . Bu safhadan sonra cihanı exl'ye almak için kanına girmeye başladım , cihan o kadar emek harcadım co-admin oldum şimdi sizin siteye gelip d.mod olarak başlayamamam diyordu. İkna çabalarım ve bir kaç verdiğim sözle cihan'ı bizim siteye transfer ettik :P Mutlu mudur acep şimdi ? :roll:

ps : Mesaj yazarken gözümü çarptı üstteki kullanıcı userberda extraloob u extaraloob olarak yazmış.^^
extraloob'u ilk zamanlarından beri takip ediyordum zaten hayrandım ortamına..kopup gelmek istiyordum buraya..atladım geldim :D

ahh ahh ne zamanlardı..bir sm yayınlanırdı 2 hafta patlamazdı..bota para veren yoktu.sm gider tbot crack gelirdi..her gün büyük bir hevesle uyanırdık pc nin basına otururduk hergün yeni birseyler cıkardı :cry:

Kimse bot nedir bilmezken biz en kral botları kullanır, yayınlardık :D

Yukarı Alt