Biraz Yavaş Olsakasfasdasf demiş ki:bi tanede sex shop
Biraz Yavaş Olsakasfasdasf demiş ki:bi tanede sex shop
Silkroad harici?xtollgax demiş ki:walla benim düşüncem yavas yavas site Silkroad dan Normal bir forum sitesi olmaya baslıyor ! ... silkroad harici her şey war masallah ! Sad
Öyle olmaya basladı demek itedim.Jigsaw demiş ki:Silkroad harici?xtollgax demiş ki:walla benim düşüncem yavas yavas site Silkroad dan Normal bir forum sitesi olmaya baslıyor ! ... silkroad harici her şey war masallah ! Sad
çok tatlı bir yorum siteyi kendi ailesi gibi görüp seven kişilerin istekleri doğrultusunda bu konuma geldi çok daha iyi günlere hep beraber koşuyoruz herkesin ellerine sağlık extrabeerJigsaw demiş ki:Genel foruma döndüğüne katılıyorum üyelerimiz burayı SRO hakkında bilgi alıp soru sorma resim paylaşma yeri olmadığını bir aile olduğumuzu ve her şey hakkında konuşabileceğimizi idrak etti ki bu bence güzel. Hele SRO'nun da sitemizde aktif olarak hala tartışılıp konuşulması daha da güzel. Silkroad bölümlerimiz aynı tempoda devam diğer bölümler sadece daha aktif olduğundan SRO fazla göze batmıyor. Wink
aaa evet ben neden bunu hiç düşünemedim müzik bölümü kesin lazım ama birde onları şarkı tarzlarına göre ayırma var ve mod seçilmesi lazım bende öyle bir olay olursa kesin adaylığımı koyarım 4Ev3R rap derim yani Wink müzik bölümü lazımsaxfax demiş ki:sitede hersey cok guzeL masallah tek istedigim muzik boLumunun ayrıca acıLması hmm
Punk is not dead olmasın o.saxfax demiş ki:tabi yaww muziksiz oLurmu
punk not ıs dead headbang2ft9 headbang2ft9
Daha öncede ortaya atıldı bu fikir galiba..öyle hatırlıyorumRix!> demiş ki:Korku Tüneli Gibisine Bi Konu Açılsa Ve Orya İlginç Garip Korkunç Şeyleri Koysak Harika Olur Bence Değerlendirin Bence Bu Fikri..