özledim be güzelim o soğuk akşamları beraberce oyunda ısıttığımız dakikalar süresince bu arada süppoo yazı yazmışsın ellerinden öpüyorum canımcım ?!!!!!!...Zardock demiş ki:soğuk bi subat günü forumun bırısınde takılıyorum yıne extraloob dıye bırı geldı mılletın beyaz dediğine o siyah dedı herkes ona karsı cıktı sonra dusundum meyve veren agac taslanır sonradan duydum bı forum sıtesı acmıs dıye hemen gırıp bı göz attım o zaman 15 mi 20 kişi mi ne vardı uye olan ilk gunlerıydı sıtenın giriş o giriş su sıralar ıslerımın yogunlugundan pek bakamıyorum sıteye ama aklım burda
alper ayyy canım o unutulur mu özel mesaj üstadı sıkı srocu ilklerdendir heyy bee harbiden sitenin de ilk yeşillerindendir gelsin admin olacağım desin hemen yapılır tarafımdanZardock demiş ki:gulut91 demiş ki:ben bu siteyi Tibette bilen bilir Heretic1503 lerden ögrendim ?!!!!!!!
oooo ilk site tarihinin ilk global mod. u alper abı gerci tibettekı charını satmıstı birine muhtemelen yenı sahıbınden duymussundur alper abı charı sattıgında extraloob.com yoktu
!!! VATICAN Guild LvL 2 UNION Yaptık PACIFIC !!!Espio demiş ki:Başka bir silkroad forumunda gezerken pacificte bi guild ilanı gördüm ; Nwo nun önceki hali olan Vaticans'ın görsel kurallar vs. İnanılmaz bi ortamı işaret ediyordu Hemen ertrsi gün kasarken Extraloob un bi globalini gördüm Free Softmode Varken . ilk siteye girerken Nasıl dolandırıyolar acaba milleti dedim ama ortamı görünce gerçekten etkilendim o günden beri 14 aydır buradayım
Aynen Bende Öyle KeşfettimEspio demiş ki:Başka bir silkroad forumunda gezerken pacificte bi guild ilanı gördüm ; Nwo nun önceki hali olan Vaticans'ın görsel kurallar vs. İnanılmaz bi ortamı işaret ediyordu Hemen ertrsi gün kasarken Extraloob un bi globalini gördüm Free Softmode Varken . ilk siteye girerken Nasıl dolandırıyolar acaba milleti dedim ama ortamı görünce gerçekten etkilendim o günden beri 14 aydır buradayım
Buydu işteextraloob demiş ki:- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
hmzsnmz demiş ki:ilk başlarda baska bir sitede bot beklerdim...
hatta o sitede buranın alıntıları olurdu bazen.. ve bazı üyeler o site saglam degil falan deyip duruyorlardı.bi ara eski takıldıgım sitede bot cıkmaz oldu . bende zararlıysa zararlı deyip
extra 'ya üye oldum.. bikac kere bot indirdim temiz cıktı , sonra da baska yere bakmaz oldum bot için... tabi üyeligimin ilk bikac ayında sadece bot bakardım ve pek online olmazdım. Fakat zaman gectikce siteye alıstım farklı bölümlere atıldım ve icindeki ortama alısınca ve ortama girince bırakamaz oldum bu aileyi. hepinizi öpüyorum ?!!!!!!... ?!!!!!!... ?!!!!!!...
Ps:bu anlattıgıma hangi şık uygun olur