Çok Teşekkürler Ellerine Sağlık ayrıca hoş bir espri yapmışsın gözümden kaçmadı server full yerine "FULL AQ" :D

SRO_Clienti masaüstüne çıkartırıyorum kayboluyo NOD32 kullanıyorum NOD32 açık oldugu zaman SRO_Client'e Truva Atı virüsü var diyo NOD32'yi kapatıyorum masaüstüne çıkartıyorum çıktıgı an kayboluyo nasıl yapıcaz bi yardım edin lütfenn.... :!!&%&! :!!&%&! :confused1:

dReAmTR demiş ki:
SRO_Clienti masaüstüne çıkartırıyorum kayboluyo NOD32 kullanıyorum NOD32 açık oldugu zaman SRO_Client'e Truva Atı virüsü var diyo NOD32'yi kapatıyorum masaüstüne çıkartıyorum çıktıgı an kayboluyo nasıl yapıcaz bi yardım edin lütfenn.... :!!&%&! :!!&%&! :confused1:

Tmm arkadaşlar yaptım NOD32'yi devredışı bıraktım ama 30dk fln uğraştım degdi... :twisted: :coffee: :detective:

SirGLooMy demiş ki:

- iLk Kestiğiniz Mangyang iLe 2 LvL oLuyorsunuz...

- MAngyangtan 250 gold düşüyor gerisini siz Düşünün
Mangyangdan 500gold-1k arası cıkıyor
İlk kestıgımız mangyang ilede 3 oluyoruz :santa:

Oyunu Bilmeyenler İçin Açıklama:

- Oyunda Sadece Chinnese KarekterLer Var...

- Max LvL 90...

- Max SkiLL 90-Skill LvL seviyesi 70'te, bu skiller 90 lvle kadar uplanabiliyor.

- Taklamakan / Roc Mountain BuLunuyor...

- Yeni açıldı oyun

- Oyunda Auto Pot Var...

- İtem düşme olasılığı çok yüksek (En az 3 yaratıktan birinde)Yüksek lvl olunca bu oran azalıyor.

- Serverda 9dg sun satımı yoktur.

- iLk Kestiğiniz Mangyang iLe 2 LvL oLuyorsunuz...

- İtem MaLL'Dan aLınan ŞeyLer StaLL'a BırakıLabiLiyor...

- 9Th Weapon & Armor Bulunmaktadır...

- MAngyangtan 250 gold düşüyor gerisini siz Düşünün

burası hem alıntı hem yanlıs manyangda 3 oluyorus ve650 gold düşüyo oto pot yok kendinb programla yapıon 9 d sun fazlasıyla var

Emeğe saygı güzel bi çalışma olmuş. Özellikle oyunda yeni olanlar için birde bnm gibi biliyorum diyipte ufak bi hatada yanlış yapıp delirenler için.

Yukarı Alt