ben item almak istiyorum ama eskişehirde oturuyorum yüz yüze görüşebileceğim biri varmı

Mopneet

Okan abi eger istenilmesi halinde gm 300 silk satisi yapiyor. Isinize karismayayim ama ben bunu boyle biliyorum. :roll:

PS: SJ Silkroad icin gecerli bu soylediklerim. ^^

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
drag3131 demiş ki:
Okan abi eger istenilmesi halinde gm 300 silk satisi yapiyor. Isinize karismayayim ama ben bunu boyle biliyorum. :roll:

PS: SJ Silkroad icin gecerli bu soylediklerim. ^^

kuzum bende biliyorum ama rica ile iş yapılmaz bu kadar varoş olmayın adam 700-1000-1500 demiş daha ne o dilenci gibi şu paraya bu köfte ancak Türk milleti zihniyeti işte parça kontör satışı gibi yok kuzum öğrenin artık herşeyi tadında bırakmayı min. 700 silk alamıyorsan git o varoş sitelerden al onların ruhu varoş onlar akbilci zihniyet onlar minibüs dolu olsa da binerler fordçuluk yapmak için onlar elindeki bir liranı almak için parça kontör satarlar biz asil insanlarız ne tarife yazılmışsa onu satarız 8)

okan bey sjsro silk satışları tekrardan baslamısmıydı? ben 1-2 ay once 35 tl yatırmıstım, kapalı demistiniz , acıldımı acaba?

ben cok onceden, yani satislar tam kapanmadan once sjsro 500 silk almistim, kapandigi icin alamamistim, simdi acildiysa alabilirmiyim?

Yukarı Alt