Ben sjsr Media.Pk2 attım ecsronun yerine launcheri acında silkroad online launcher çalışmayı durdurdu dio sonra kapat diosun gidio.Ne yapmalıyı yardım plss

Sro Server List Progrmaı nerden indircerz yazmışsın oraya eksiklikler giderildi diye giderilmiedi daha :/

arkadasım ben indirdim data.pk hata verdi tekrar indirdim gene hata verdi bana sadece data.pk yı rarlayıp koyarmısın kotalı internetim zarara girmeden cafede indireyim sadece data.pk simdiden tesekkurler

arkadasım ben indirdim data.pk hata verdi tekrar indirdim gene hata verdi bana sadece data.pk yı rarlayıp koyarmısın kotalı internetim zarara girmeden cafede indireyim sadece data.pk simdiden tesekkurler

SJsro kapalımı acaba bende durmadann n/a yazıyor giremiyorum oyuna acaba patriles.pk2 yi indirince oyun acılırmı___???___

ya ben ecsro yukledım ???? hatası verıyo oyuna gırerken normal sro clıent ını attım ıcıne cunku kendı cılıent ı dosyadan cıkmıyo masa ustune atıyorum sanıyesınde kayboluyo. Ben Exl ailesi olarak sızden Bu Sjsro nun herseyı hazırlanmıs bı halde cd sını hazırlanmasını ıstesem ve para ıle satılsa ???

SJ SRO 36 LW NUKER ECSRO ÇAR İLE TAKAS OLUR MSN:TRABZONLU_ATİLLA@HOTMAİL.COM
:uyku: HERKEZE İİİ GÜNLER :uyku: :beer:
MSN Yİ YAZARKEN KÜÇÜK YAZIN HAAAAAAAAAAAAAAAAAA :headbang: :wink1:

Yukarı Alt