Oyun oynamanabiliyormu şu anlık server durumu kapalı vs. bişeyler gördümde üyelik işi kolay indircem şimdi oyunu acemilik başa bela yaKB24 demiş ki:bir uyelik al sabit başlıktan istersen ^^
Donanımından yada serverın genel durumda olan şeyler ben bile dc den oynayamıyorum çözüm bekliyorum hala yani ehrkesin bi derdi var ^^chatlak46 demiş ki:Öncelikle mrhblar. Bnm sorunum oyunu kurdum oynuyorum herşey güzel. De bazen hafifden bi lag girior bazende baya bi lag giriyor. Birde oyun içinde bazı donmalar oluyor sebebini bilen varsa şimdiden tşklet.
O hatanıns sebebi antivir yazılımının sroclienti karantinaya alması onu antivirüs yazılıma temiz oalrak göstericeksin yada sroclienti indiirp oyuna girdiğinde virüs yazılımını kapıcaksın ama en iyi çözüm karantina ya bida almamamsını sağlamak.mertsnmez demiş ki:merhaba arkadaslar benım launcer bolumunde hata verıor start a tıkladıgım zaman Error Code 2 hatası alıyorum yardım edermısınız ???
silkroad.exe hatası virüs programını kapatıp oyunu tekrar yüklemeyi dene.RememberMe demiş ki:silkroad.exe hatası alıorum lütfen yardım sürekli devam edior media yı filan herseyi en bastan yaptım olmuor silkroad.exe hatası....
media.pk2 yi yeniden yükle.TheLegend_ demiş ki:Off . Ben Topic açtım bunu okumadan kusura bakmayın yav. viewtopic.php?f=592&t=140803
Şurdaki soruna bir baksanız :/
xp'de böyle bir sorunlar karşılaşmaman lazım, media.pk2 yi tekrar indir birde öyle dene.bigpenis03 demiş ki:Arkadaşlar Ben Oyuna Gİrerken Direct9 Hatası Alıorum.Birçok Arkadasım Çözümünü Yazmıs.Uyumluluktan Xp yap Diolar .Benim Pc Zaten xp oldu için uyumlulukta sadece sunlar var
Windows 95
Windows 98 / Windows Me
Windows NT 4.0 [Service Pack 5]
Windows 2000
Yaa Arkadaslar Lütfen Yardımcı Olun.1 Haftadır Oynua Giremiorum Lütfen !!!