V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
Sorum şu anda kayıt vs. herşey hazırmı oynamak içinn yeni başlıycamda daha üyeliğim bile yok

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
KB24 demiş ki:
bir uyelik al sabit başlıktan istersen ^^
Oyun oynamanabiliyormu şu anlık server durumu kapalı vs. bişeyler gördümde üyelik işi kolay indircem şimdi oyunu acemilik başa bela ya :thumbsup:

Öncelikle mrhblar. Bnm sorunum oyunu kurdum oynuyorum herşey güzel. De bazen hafifden bi lag girior bazende baya bi lag giriyor. Birde oyun içinde bazı donmalar oluyor sebebini bilen varsa şimdiden tşklet.

slm benim carım 36 lvl hybırd yaıcam 72 str 143 ınt var nsl devam ediyim bi yardım edermisiniz acil

merhaba arkadaslar benım launcer bolumunde hata verıor start a tıkladıgım zaman Error Code 2 hatası alıyorum yardım edermısınız ???

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
chatlak46 demiş ki:
Öncelikle mrhblar. Bnm sorunum oyunu kurdum oynuyorum herşey güzel. De bazen hafifden bi lag girior bazende baya bi lag giriyor. Birde oyun içinde bazı donmalar oluyor sebebini bilen varsa şimdiden tşklet.
Donanımından yada serverın genel durumda olan şeyler ben bile dc den oynayamıyorum çözüm bekliyorum hala yani ehrkesin bi derdi var ^^

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
mertsnmez demiş ki:
merhaba arkadaslar benım launcer bolumunde hata verıor start a tıkladıgım zaman Error Code 2 hatası alıyorum yardım edermısınız ???
O hatanıns sebebi antivir yazılımının sroclienti karantinaya alması onu antivirüs yazılıma temiz oalrak göstericeksin yada sroclienti indiirp oyuna girdiğinde virüs yazılımını kapıcaksın ama en iyi çözüm karantina ya bida almamamsını sağlamak.

Sizdede paraları itemleri vs vs yerden alırken bıraz gec alıyor. Aynı seyı skıllerı kullanırkende yapıor. Acaba sizdede aynısı oluyormu Birde bi ara lag giriyor yaratıgın bana vurdunu ve canımın gıttını hatta öldüğümü göruyorum ama ne kımıldayabılıyom nede pot basabılıom. Sebebi nedir arkadaşlar?

ßEyLer çok ACİL BİŞİ SORUCAM .... Ben SJSRO oynarken Ekran Kararıo Sonra hata raporu verio ... bu şey 3 kere olunca bidaha gelmio sro 3d Ayarlarına bi hata verio Yardım edinnnnnnnnnnn.

Sjsroya giriorum 5 10 dk sonra Ekran kararıyor Sonra Ekran kartı hata raporu verio bu şey 3 kere olunca ekran kararıo bidaha sro açılmıo bilgisayarı yeniden başlatmam Gerekio Lütfen yardım edn lütfennnnnnnnn

Autopot soru işareti hatası fln weriyo çözüm yolu nedir ? Yardımcı olursanız sewinirim

Arkadaşlar Ben Oyuna Gİrerken Direct9 Hatası Alıorum.Birçok Arkadasım Çözümünü Yazmıs.Uyumluluktan Xp yap Diolar .Benim Pc Zaten xp oldu için uyumlulukta sadece sunlar var

Windows 95
Windows 98 / Windows Me
Windows NT 4.0 [Service Pack 5]
Windows 2000
Yaa Arkadaslar Lütfen Yardımcı Olun.1 Haftadır Oynua Giremiorum Lütfen !!! :!!&%&!

RememberMe demiş ki:
silkroad.exe hatası alıorum lütfen yardım sürekli devam edior media yı filan herseyi en bastan yaptım olmuor silkroad.exe hatası....
silkroad.exe hatası :think: virüs programını kapatıp oyunu tekrar yüklemeyi dene.

TheLegend_ demiş ki:
Off . Ben Topic açtım bunu okumadan kusura bakmayın yav. viewtopic.php?f=592&t=140803
Şurdaki soruna bir baksanız :/
media.pk2 yi yeniden yükle.
bigpenis03 demiş ki:
Arkadaşlar Ben Oyuna Gİrerken Direct9 Hatası Alıorum.Birçok Arkadasım Çözümünü Yazmıs.Uyumluluktan Xp yap Diolar .Benim Pc Zaten xp oldu için uyumlulukta sadece sunlar var

Windows 95
Windows 98 / Windows Me
Windows NT 4.0 [Service Pack 5]
Windows 2000
Yaa Arkadaslar Lütfen Yardımcı Olun.1 Haftadır Oynua Giremiorum Lütfen !!! :!!&%&!
xp'de böyle bir sorunlar karşılaşmaman lazım, media.pk2 yi tekrar indir birde öyle dene.

Yaa Denedim Olmadı.Hatta Bende Ayriyetten ecsroda Var aynı Hatayı Ondada Alıorum.Ama iSroya Girio nedense :S

Yukarı Alt