banada new yada old farketmez birisinden bi hesap söylersen sevinirim bnm vardıda sifreyi deistirdim sorna okul varken oynamadım sifrei unuttum bulamıorm yein hesap verirsen çook sevinirm ^^

kayıt olmak istiyorum ama sayfa görüntülenemiyor diyor sebebi nedir? kapattınız mı üye alımını lütfen cevap yazın üye olmak istiyorum..

New old farketmez 1 üyelik verirseniz sevinirim oyunu indirdim fakat üyelik yok günün bazı zamanlarında açılıyor dediler 24 saat baktım yine açılmıyor üyelik sitesi.

Edit : En kısa zaman demişsiniz herkez üyelik almış bize gelincemi üyelik yok paralımı ney yani ?

bende 1 tane alabilirmiyim 2 aydır silkroad da private sw onamaya calısıom en az 30 tane fuLL client ındırdım ama hıc bırınde oynayamadım lutfen banada 1 atne verın

selam... ben bugün sjro yu bulup yükledim.... üyelik alamıyorum... rica etsem bana da bir tane ayarlayabilirmisiniz.... :roll:

onların da yapcağı pek bişey yok 3 gündür full takip ediyorum üyelik alımları sürekli kapalı :( bi açılsın zaten 50 tane alıcam ben atıcam size :)

ya yalvarırım açın şu sjsro kayıt sayfasını yalvarırım 3 hafta oldu hala kayıt olamıorum gece gündüz sürekli başında bekliyorum ama açılmadı daha lütfen ya lütfen...

Beyler acılması biraz zor hatta bence umudunuzu kesin en az 5-6 ay sonra server genisletme yaparlar oda 200-300 kisi xD

Yukarı Alt