Xplosive

Bilgiliyim
Pm'den de açıkladığım gibi belli bir saati-vakti olsa iyi olurdu lakin yok. Şifre değiştirme konusunda titiz davranmanızı öneririz, herhangi bir vakada mesuliyet kabul etmeyiz. Şifre değiştirme ve acc. alma siteleri açıldığında haberdar olacaksınız. ^^

Bende bir üyelik alabilir miyim? Eski üyeliğimide buradan almıştım ama hafatasonu soyulmuş :( sos chest ve elixirları(accessoryler hariç) almışlar. Bu ara böyle bir soyulma dalgası mı var ne?? tüm ıvır zıvırlarla (spybot S&D ve kasperskyle tarattım bilgisayarımı. Neden soyulmuş olabilirim? Şimdiden teşekkürler. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Xplosive

Bilgiliyim
enes91 demiş ki:
bende bir new üyelik ala bilirmiyim teşekürler
Mr_Zombie demiş ki:
Bende bir üyelik alabilir miyim? Eski üyeliğimide buradan almıştım ama hafatasonu soyulmuş :( sos chest ve elixirları(accessoryler hariç) almışlar. Bu ara böyle bir soyulma dalgası mı var ne?? tüm ıvır zıvırlarla (spybot S&D ve kasperskyle tarattım bilgisayarımı. Neden soyulmuş olabilirim? Şimdiden teşekkürler. Bilgilendirirseniz sevinirim.
:wink1:

Soyulmanızın nedeni msnden aldığınız bir şarkı bir resim bile olabilir. Üyeliklerinizi verdikten sonra şifrenizi değiştirmeden kastığınız charların soyulmasından/çalınmasından sorumlu olmadığımızı belirttik. ^^

Yukarı Alt