SansarSalvo
Öğretiyorum
tmm biz bu gece 3 lwl oLucaz union olam sizle yada guild war yaparız xDDMSTR demiş ki:benimde guiLdim var istersen union yapaLım 2 LvL adı STaRGaTe... oyundaki nickim 315269 pm beqliorm :))
tmm biz bu gece 3 lwl oLucaz union olam sizle yada guild war yaparız xDDMSTR demiş ki:benimde guiLdim var istersen union yapaLım 2 LvL adı STaRGaTe... oyundaki nickim 315269 pm beqliorm :))
bİZDE henüz member yok herkez düşük LvL 0 dan açanları topladım çünkü onlar daha seri kasıyor :))) Yakında cafece topLanıcaz guiLdde..Şimdilik union yapaLım yeter :))_ToLGa_ demiş ki:tmm biz bu gece 3 lwl oLucaz union olam sizle yada guild war yaparız xDDMSTR demiş ki:benimde guiLdim var istersen union yapaLım 2 LvL adı STaRGaTe... oyundaki nickim 315269 pm beqliorm :))
geL geL başımızın üstünde yerin var popcornlastturk_ demiş ki:Bende girecem acc. alayım mucX
bnce bi skıncası yok extraokkDMSTR demiş ki:ToLga yarına 50 olursam gıildimi yan charıma devredicem ve senin guildine gelicem hayatımda hiç war yapmadım deniyim bi İzin verirsen tabii.. bu arada benim guild STaRGaTe..
bu akşam var bi tane Sky vs BişiCompany unuttumUNR3AL demiş ki:cok yakında guild savaslarına baslarız
BlackCompanymacrocheck demiş ki:bu akşam var bi tane Sky vs BişiCompany unuttumUNR3AL demiş ki:cok yakında guild savaslarına baslarız