bu konuda hep ballıyımdır valla sayısını unutacak kdr sos 1 som ve 2 sosun çıktı elime geçenlerin ise haddi hesabı yok para kazanmanın en iyi yolu bu al sat
kafamı duvarlara vuracam 66 lvl oldum hala 1 tane bile sos som sosun item bulamdım NeutralTWEETY demiş ki:bana tam 12tane sos cıktı ve daha bir tane sosun cıktı som göremedim henüz en cok düsen derken ondan bahsediyoruz Wink
ben sana vereyim sosun 2Xlwl prot femaleEvanescence demiş ki:kafamı duvarlara vuracam 66 lvl oldum hala 1 tane bile sos som sosun item bulamdım NeutralTWEETY demiş ki:bana tam 12tane sos cıktı ve daha bir tane sosun cıktı som göremedim henüz en cok düsen derken ondan bahsediyoruz Wink
6X varsa daha iyi olur 2X bir işime yaramazTWEETY demiş ki:ben sana vereyim sosun 2Xlwl prot femaleEvanescence demiş ki:kafamı duvarlara vuracam 66 lvl oldum hala 1 tane bile sos som sosun item bulamdım NeutralTWEETY demiş ki:bana tam 12tane sos cıktı ve daha bir tane sosun cıktı som göremedim henüz en cok düsen derken ondan bahsediyoruz Wink
bizim bi arkadaşta female silah gördüm diye yemin ediyoduElazigLee demiş ki:hehe şükür daha öyle bi yanlışımız yok ama nasıl oldu ani yan yattı çamura battı da adam yemin ediyo 72 sun glavie gördüm diye görmeden inanmam ama Exclamation
höö ne postu kim kasmış ?BaTTeRST demiş ki:süper post kasmışın he ii fikir ama bu kadar hızlı art arta nası attın
ne mesajı yaw ??BaTTeRST demiş ki:msj mı silindi yoksa banamı öle gelio
muhahah halüsinasyon falan galiba pc'ye bu kadar takılma bence gözlerin bozulmaya başlamış baksana ekran kartı problemi falanda olabilirBaTTeRST demiş ki:az önce buraya baktığımda snn 10 a yakın aynı mesajı atmış olarak gördüm ama hayal mı görüyom ney biri beni cimciklesin
seni gidi seniJasonWalker demiş ki:höö ne postu kim kasmış ?BaTTeRST demiş ki:süper post kasmışın he ii fikir ama bu kadar hızlı art arta nası attın