Biz tartışmayız olgun insanlarız yaw burda bilgi paylaşımı yapıyoruz. Hatta meraklandım sosun birini +0'a düşürüp aynı itemden bi tane +5 arıyasım geldi. SRO forumunda da arama butonu yok. Madexcellent demiş ki:#### Tartışma çıkacak bence STOP! ####
sos un daha güclü olmasını sebebi +5 atağına sahip olması ancak diğer özelliklerinin daha iyi olabiliyor olmasıJigsaw demiş ki:Biz tartışmayız olgun insanlarız yaw burda bilgi paylaşımı yapıyoruz. Hatta meraklandım sosun birini +0'a düşürüp aynı itemden bi tane +5 arıyasım geldi. SRO forumunda da arama butonu yok. Madexcellent demiş ki:#### Tartışma çıkacak bence STOP! ####
sen 9gap yapmadığına eminmisin ? Europe geldiğinden beri yaklaşık 30-40kişi 80e ulastı bile Crying or Very sad NeutralFR_ demiş ki:5 ayda nasıl 78 oldun bilader.
Grrrrr.
Ben Yaklaşık 7 Aydır Oynuyorum Daha 30 LVL ?
Bence 80 olma süresi 2 ay zaten.hayt_huyt demiş ki:5 ayda 78 lvl yaptım adam bana gülüyor acınacak halimiz var be.. bot pek kullanmadım ayrıca gündüzleri iş dolayısıyla online de olamayınca böyle cakılıp kalıyoruz.. neyse başlıga uygun yazayım yine.. sos düşmedi hic :)))
üzülme kardeşim banada hiç düşmedi lv 80 de sosun düşdü 1 sos um o benmindesefa demiş ki:yaw bakıyorum herkeze 30 yada en geç 40 lı lwl lere kadar 2-3 tane sos düşüyor ben 60 lwl im bi kere bile düşmedi bu normalmi Evil or Very Mad
TWEETY demiş ki:sen 9gap yapmadığına eminmisin ? Europe geldiğinden beri yaklaşık 30-40kişi 80e ulastı bile Crying or Very sad NeutralFR_ demiş ki:5 ayda nasıl 78 oldun bilader.
Grrrrr.
Ben Yaklaşık 7 Aydır Oynuyorum Daha 30 LVL ?
Jigsaw demiş ki:Bence 80 olma süresi 2 ay zaten.hayt_huyt demiş ki:5 ayda 78 lvl yaptım adam bana gülüyor acınacak halimiz var be.. bot pek kullanmadım ayrıca gündüzleri iş dolayısıyla online de olamayınca böyle cakılıp kalıyoruz.. neyse başlıga uygun yazayım yine.. sos düşmedi hic :)))
genelde öyle oldu banada ayrıca büyük yazma lütfenstrean121 demiş ki:BANADA LEVELİNDEN YÜKSEK SOS DÜŞMEZ DEMİŞLERDİ BANDİTTEN 29 ARMOR SOS GÖĞÜSLÜK DÜŞTÜ DAHADA İNANMADILAR 40 LEVELKEN 47 SOS DÜŞTÜ
Hercules 30 lvl charıma - 2 tane 20 lvl female protector legs sosLorD_LeGoLaS demiş ki:bana bu yaz tam 5 kere düştü..3 tane aege de(26 lwl pro omuzluk,24 lwl garment kolluk,32 lwl blade ) 2 kez de hercules te(1 lwl sword,16 lwl garmert kıyafet.)