Toxicated demiş ki:Sonra bırakma oyunu yine bunun da KD düştü diyeEmre67380 demiş ki:Ezüq xD
PS:Bi ara vs atak da alam havanı
Valla Sertaç orası belli olmuyor Emre ile vs yaptık 1haftadır gırmıyorum
Combat Arms a Küsturdu resmen
Toxicated demiş ki:Sonra bırakma oyunu yine bunun da KD düştü diyeEmre67380 demiş ki:Ezüq xD
PS:Bi ara vs atak da alam havanı
gel benle ws yap dur su artrici aliyim önüme kocam seni ^^Toxicated demiş ki:Clan 'ın adında meymelet yok, tek geçerim hepsini
Nustop desgilSpyware demiş ki:Denemediğim bi bu kalmıştı bunuda denedim ama acayip güzel oyun çok güzel sarıyor herkese öneririm.
Bu arada oyunda anlamadığım bazı kavramlar var Revenange yazıyor kırmızı bir dürbün içerisinde anlamı nedir bilen varsa yorumunu bekliyorum birde Nustop mudur nedir o şekil yazılar çıkıyor bildiğiniz terimleri paylaşırsanız sevinirim.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
sen dua et ben cekmiomToxicated demiş ki:Bende bir video hazırlıyım diyorum ama üşeniyorum, sonra izler izler ohannes çekersiniz
birsey degilSpyware demiş ki:@SubZeroCeko
Teşekkürler
Hayır biri seni min 4 kere öldürmüşse ve sonra sen onu öldürürsen Revenge diyorTniesT demiş ki:revenge birisi seni vurduysa sende dogunca ilk onu vurarsan revenge dio
Toxicated demiş ki:Revenge nedir bende bilmiyorum lakin genelde hiç beklenmeyen anlarda adamı vurunca çıkıyor ona göre bi tahminler yürütebilirsin.
Nunstop 'ta adamın ayağını, kolunu, işte cinsel organ kısmından falan vurursan çıkıyor. O yazı çıkınca da karakterin gülüyor zati ^^
Akşam 18:00 - 02:00 full time online 'im. Nick : Toxicated K/D yüksekse seni bizim clana da aldırayım
__HasretiM__ demiş ki:Toxicated demiş ki:Revenge nedir bende bilmiyorum lakin genelde hiç beklenmeyen anlarda adamı vurunca çıkıyor ona göre bi tahminler yürütebilirsin.
Nunstop 'ta adamın ayağını, kolunu, işte cinsel organ kısmından falan vurursan çıkıyor. O yazı çıkınca da karakterin gülüyor zati ^^
Akşam 18:00 - 02:00 full time online 'im. Nick : Toxicated K/D yüksekse seni bizim clana da aldırayım
Nunstopu merak ediyordum ogrendiggim iyi oldu
Bnde size revenge in ne oldugunu soylıyım İntikam oluyo gecen el seni olduren adamı git bul oldr REVENGE diyo