...
adam sana guzelce kurallari hatirlatmis sen kes sesini gibi artislik laflar etmissin sonrada mod gelmis uyarmis bi yerini kivirtip yok ben konu up lansin millet yararlansin. o adam sana hatirlattiginda neden boyle cevap vermedin. adam sana guzelce solemis sen kes sesini demissin ozaman solesene adam gibi.Dj TuRsU demiş ki:drotalion demiş ki:millet yavaş
"drotalion" Seni Sevip Sayarım Burda Benim Hiçbir Kabahatım Yok Bundan Sonra O Adam Ne Yazarsa Yazsın Cevapta Vermiyeceğim^^
Arkadaşım Bi Derdinmi Var Bi Derdin Varsa Söyle İçinde Gaz Yapmasın^^kahramane demiş ki:adam sana guzelce kurallari hatirlatmis sen kes sesini gibi artislik laflar etmissin sonrada mod gelmis uyarmis bi yerini kivirtip yok ben konu up lansin millet yararlansin. o adam sana hatirlattiginda neden boyle cevap vermedin. adam sana guzelce solemis sen kes sesini demissin ozaman solesene adam gibi.Dj TuRsU demiş ki:drotalion demiş ki:millet yavaş
"drotalion" Seni Sevip Sayarım Burda Benim Hiçbir Kabahatım Yok Bundan Sonra O Adam Ne Yazarsa Yazsın Cevapta Vermiyeceğim^^
NPCden alayım dedim ???????? verdi, biraz araştırırımDj TuRsU demiş ki:Sanmıyorum Bu SREmu Versiyonu Hakkında Pek Bir Bilgim Yok NPC lerden Satın Alabilirsiniz Birde Yaratmak İçin
.item (itemin kodu) (takımı silahmı kıyafet itemimi ona göre kodunu) (+ kaç olacağını yazacaksınız)
item kodları için database den yardım alabilirsiniz.
Amy Lee demiş ki:çalışıyor ^^
yanlız el yakmada bug var, El yakma hiç bitmiyor ve sürekli büyüyen bir top haline geliyor bunun çözümü var mı ?
el yakayı sürekli kullanmazsan büyüyeceğini zannetmiyorum -.-"Amy Lee demiş ki:Amy Lee demiş ki:çalışıyor ^^
yanlız el yakmada bug var, El yakma hiç bitmiyor ve sürekli büyüyen bir top haline geliyor bunun çözümü var mı ?
archer demiş ki:el yakayı sürekli kullanmazsan büyüyeceğini zannetmiyorum -.-"Amy Lee demiş ki:Amy Lee demiş ki:çalışıyor ^^