Dj TuRsU demiş ki:
drotalion demiş ki:

"drotalion" Seni Sevip Sayarım Burda Benim Hiçbir Kabahatım Yok Bundan Sonra O Adam Ne Yazarsa Yazsın Cevapta Vermiyeceğim^^
:curtain:
adam sana guzelce kurallari hatirlatmis sen kes sesini gibi artislik laflar etmissin sonrada mod gelmis uyarmis bi yerini kivirtip yok ben konu up lansin millet yararlansin. o adam sana hatirlattiginda neden boyle cevap vermedin. adam sana guzelce solemis sen kes sesini demissin ozaman solesene adam gibi.

çalışıyor ^^

yanlız el yakmada bug var, El yakma hiç bitmiyor ve sürekli büyüyen bir top haline geliyor bunun çözümü var mı ?

kahramane demiş ki:
Dj TuRsU demiş ki:
drotalion demiş ki:

"drotalion" Seni Sevip Sayarım Burda Benim Hiçbir Kabahatım Yok Bundan Sonra O Adam Ne Yazarsa Yazsın Cevapta Vermiyeceğim^^
:curtain:
adam sana guzelce kurallari hatirlatmis sen kes sesini gibi artislik laflar etmissin sonrada mod gelmis uyarmis bi yerini kivirtip yok ben konu up lansin millet yararlansin. o adam sana hatirlattiginda neden boyle cevap vermedin. adam sana guzelce solemis sen kes sesini demissin ozaman solesene adam gibi.
Arkadaşım Bi Derdinmi Var Bi Derdin Varsa Söyle İçinde Gaz Yapmasın^^

Birde item nasıl yaratıyoruz ? kodunu yazıyorum bir türlü yaratmıyor :lol:

Sanmıyorum Bu SREmu Versiyonu Hakkında Pek Bir Bilgim Yok NPC lerden Satın Alabilirsiniz Birde Yaratmak İçin

.item (itemin kodu) (takımı silahmı kıyafet itemimi ona göre kodunu) (+ kaç olacağını yazacaksınız)

item kodları için database den yardım alabilirsiniz.

Dj TuRsU demiş ki:
Sanmıyorum Bu SREmu Versiyonu Hakkında Pek Bir Bilgim Yok NPC lerden Satın Alabilirsiniz Birde Yaratmak İçin

.item (itemin kodu) (takımı silahmı kıyafet itemimi ona göre kodunu) (+ kaç olacağını yazacaksınız)

item kodları için database den yardım alabilirsiniz.
NPCden alayım dedim ???????? verdi, biraz araştırırım :think:

Cengizcim Hamachi Ağından Extraloob serverine bağlanamıorum böle bir ağ yok dior

Cengizcim Hamachi Ağından Extraloob serverine bağlanamıorum böle bir ağ yok dior

aga bi sorum daha olcak acil cevap versen iiyi olur visual den play diorum online ler gelior sro_client_emu ya çift tıklıorum papirus resmi gelior tak visual debug hatası verior bi yardım et allah rızası için

Amy Lee demiş ki:
çalışıyor ^^

yanlız el yakmada bug var, El yakma hiç bitmiyor ve sürekli büyüyen bir top haline geliyor bunun çözümü var mı ?

archer demiş ki:
Amy Lee demiş ki:
Amy Lee demiş ki:
çalışıyor ^^

el yakayı sürekli kullanmazsan büyüyeceğini zannetmiyorum -.-"

Çözüme bak bea, :think:
Itemleri aldım üzerime taktım ne defans değişti ne attack :think: programın gelişmeye ihtiyacı var

Teşekkürler, gördüğüm eniyi anlatımı sen yapmışın bu pro ile ilgili..

Yukarı Alt