Ya ben bi önceki sorunu çözdüm neysede şimdi gene bir HATA :!!

>> bEn F5 e basiorm online online dio ama sonra silkroada qirmeye çalıştıımda yani tıkladıımda run times error werio .! ??
>> MODgameServer ' de bi hata war onu nasıl düzeltebilirim ?

Dj TuRsU demiş ki:
Başka sorunu olan kaldmı
benim problemim var ; sen en son yaptığın server dosyasını direk upload yaparmısın ; rica etsem , npcler dışı bir problemim yok ciddi olan ve çözüme kavuşmuş olan.

ensar00 demiş ki:
düzgün konuş extraloob kurallarına uy

adam post kassa sanane ? kasmasa sanane ? adam bu kadar kişiye yardım etmeye çalışıyo sen ondan yararlanıyosun 23. sayfaya gelince mi post kasma demek akLına geLiyo ? !

arkadaslar su C/Windows/System32/Drivers/Etc bu bılgısayarımızın neresınde bulunur rıca etsem bı cvp yazarmısın

Bilgisayarım a gir ardından Windowsun hangi hard diske yüklüyse ona gir (c,d,e) sonra WİNDOWS 'a gir oradan sonra System32 ye gir oradan sonrada Drivers Klasörüne Gir Oradan Sonrada Etc ye gir :D

:S:S Arkadaşlar yada yetkili biri en baştan çalışian sremu yu hataları ve çözümlerini kodlarını bi topic hazırlarsa biri çok iyi olur

Ben hata alıyorum Play a bastıktan sonra..

- Resim Silinmiş.

:S

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Dj TuRsU demiş ki:
Dikkatini Çekersen frmMain'i Çalıştırmaya Çalışıyorsun :D
Ona tamam dedikten sonra bu geliyor

- Resim Silinmiş.

Acaba programı yüklerken bi hatamı yaptım. :?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
şimdi öncelikle anlatım ve program için saol ama illaki bende bi sorun olucaK abi ben sroyu açamıyorum bende 1.75 var senin deiğini yaptım rumata loaderle açmaya çalışıom hatada vermio öle duruo oyuna girmiyo öle saf saf duruo ne yapmam lasım ... msn adresinden daha ayrıntılı anlatabilirim yardım lütfen msneni verebilirmisin?

oquzsanci demiş ki:
şimdi öncelikle anlatım ve program için saol ama illaki bende bi sorun olucaK abi ben sroyu açamıyorum bende 1.75 var senin deiğini yaptım rumata loaderle açmaya çalışıom hatada vermio öle duruo oyuna girmiyo öle saf saf duruo ne yapmam lasım ... msn adresinden daha ayrıntılı anlatabilirim yardım lütfen msneni verebilirmisin?
Merhaba Kardeşim SREmu 1.175 te Çalışmıyor Vede Eğer SREmu Oynamak İstiyorsan C++ İle Sremu Kurmalısın.

Yukarı Alt