Ya ben visual basic"e qirerken hata aliyorm ( işletm sistemin VİSTA ) 'MSVBVM60.DLL' could not be registered <<<< die bi hata werio yardm edersenz sewinrm mSnm = mailto:[email protected]
benim problemim var ; sen en son yaptığın server dosyasını direk upload yaparmısın ; rica etsem , npcler dışı bir problemim yok ciddi olan ve çözüme kavuşmuş olan.Dj TuRsU demiş ki:Başka sorunu olan kaldmı
ensar00 demiş ki:düzgün konuş extraloob kurallarına uy
bİZİM sİTEDE rEP yOKazabhan demiş ki:Bir çalışsın bu linkler seni repe boğacam xD
:? Oda nedir? prvjbemu adlı dosyayı açıyorum ben.Dj TuRsU demiş ki:Dikkatini Çekersen frmMain'i Çalıştırmaya Çalışıyorsun
Ona tamam dedikten sonra bu geliyorDj TuRsU demiş ki:Dikkatini Çekersen frmMain'i Çalıştırmaya Çalışıyorsun
Merhaba Kardeşim SREmu 1.175 te Çalışmıyor Vede Eğer SREmu Oynamak İstiyorsan C++ İle Sremu Kurmalısın.oquzsanci demiş ki:şimdi öncelikle anlatım ve program için saol ama illaki bende bi sorun olucaK abi ben sroyu açamıyorum bende 1.75 var senin deiğini yaptım rumata loaderle açmaya çalışıom hatada vermio öle duruo oyuna girmiyo öle saf saf duruo ne yapmam lasım ... msn adresinden daha ayrıntılı anlatabilirim yardım lütfen msneni verebilirmisin?