eed arklar online yaptım hadi oynuyan yokmu

hamaci ağ adı:extracılar şifre:123

Merhaba. Ya ben yanlız çok güzel oynuyorum ama hamachi ile 3kişi oynamaya çalışıyoruz.Bi diğeri girince önceki donuyor ve sadece notice yazınca hareket ediyor... Sorun ve çözümü ne olabilir?

çok problemi var adamlar auto spawnı bile yapmışlar yakında server acacaklar sroemu yu yapanlar beta test için kayıt alıyorlar ilk 500 kişi girecek bende girdim item falan değiştirdim bolbol eu char yaptım mosterleri bazılarınını hpleri yok (çogunun) hepsine 5 skil atıyosun manyang ve yarkan dahil çok uzun sürer bu emu muhabbeti

arkadaşlar ben anlatılanları yaptım ama.bişey soracam.benim yaptıklarımın aynısını arkımda yapacak mı? o da kendi ipini yazacak mı ya da benimkini ?.pls yardım.

Beyler ben herşeyi yaptım fakat prjvb de değişiklik yaparsam oyun logo da kalıyor.Arkadaşa da veriyorum fakat o da logo dayken hep bekliyor banada debug hatası geliyor beyler nerde yanlışım var Sad Sad

banmeplsss demiş ki:
Beyler ben herşeyi yaptım fakat prjvb de değişiklik yaparsam oyun logo da kalıyor.Arkadaşa da veriyorum fakat o da logo dayken hep bekliyor banada debug hatası geliyor beyler nerde yanlışım var Sad Sad
Ram Düşük Oldugundan Olabilir.

Byeler ben svrb de değişiklik yapıp hamachi deki IP leri yazdımya arkadşında benim IP leri kendi pjvb sine geçirmesi gerekirmi ????

Yukarı Alt